Scanvaegt Systems forbedrer årets bruttoresultat med 50%

15. december 2020   |   Scanvaegt Systems A/S  |  Flere pressemeddelelser

Scanvaegt Systems A/S har i regnskabsåret 2019-2020 realiseret et bruttoresultat, der er 50% bedre end året før. Det skyldes blandt andet udvikling af mankante nye applikationer til fødevareindustrien og strategiske opkøb og samarbejder.

Scanvaegt Systems er markedsledende leverandør af automationsløsninger til fødevareindustrien og har  i regnskabsåret bl.a. fokuseret på markant nyudvikling på dette område. Ligeledes er der udviklet automations- og effektiviseringsløsninger indenfor brovægte. Scanvaegt Systems vokser på fødevareområdet i både Tyskland, Polen og Sverige og har erhvervet virksomheden Accuratech, der i et samarbejde med Scanvaegt Systems har udviklet de nye applikationer.

CEO i Scanvaegt Systems, Jan Elgaard udtaler: ”Nyudvikling til markedet er et af vores stærkeste ben, og det understøtter vores vækststrategi. Jeg tror bestemt, vi kommer til at lave flere opkøb og indgå flere strategiske samarbejder i de kommende år. Det er den rigtige måde at vækste på for Scanvaegt.”

Markant udvikling inden for fødevareindustrien

Udviklingen til fødevareindustrien har haft fokus på fødevaresikkerhed, digitalisering og effektivisering hos kunderne. Der er udviklet software til digitalisering af kvalitetskontrollen, som mindsker behovet for manpower. ”Vi er meget glade for og stolte over at kunne hjælpe vores kunder, som er de store fødevarevirksomheder i både Danmark og Europa, med at optimere deres workflow og mindske deres omkostninger” udtaler CEO i Scanvaegt Systems, Jan Elgaard.

Scanportal – en helt ny webbaseret løsning

Scanvaegt Systems har ligeledes udviklet en ny webbaseret løsning til brovægt området. Løsningen effektiviserer kundernes workflow og understøtter den cirkulære økonomi. Der er bl.a. udviklet digital modtagekontrol og et cloud-baseret system under navnet Scanloader til grusgrave, hvor bl.a. fakturering sker automatisk på baggrund af sensorer i maskinerne.

Scanvaegt Systems har i regnskabsåret fået flere nye agenturer og har indgået strategisk partnerskab med Marelec i Belgien. Marelec arbejder specifikt med software til udbyttekontrol, sporbarhed og kvalitetskontrol og udvikling af hardware. Det strategiske partnerskab tilfører kunderne i både Scanvaegt Systems og Marelec merværdi.

Regnskabsåret 2020 – 2021

Scanvaegt Systems har i lille grad været ramt af corona. Der er blevet afskediget to medarbejdere, men tre nye er tiltrådt i Tyskland og Polen i efteråret. Der er i 2020 – 2021 budgetteret med negativ vækst pga. corona, men det første halvår viser trods det et fint overskud. Der skal dog kæmpes hårdere om ordrerne, da primært detailhandlen er presset, og det giver lavere efterpørgsel på udstyr. Der kigges løbende på nye opkøb og Scanvaegt Systems er i analysefasen i forhold til to konkrete opkøb.

Scanvaegt Systems A/S

Scanvaegt Systems A/S udvikler, producerer, sælger og servicerer industrivægte og vejesystemer, portion cutters, sorteringssystemer, multiheadweighers, etiketteringsløsninger, checkweighers, metaldetektorer og x-ray udstyr samt tilhørende IT-systemer og sporingsløsninger.

Kontakt
CEO, Scanvaegt Systems A/S, Jan Elgaard    
Tlf.: +45 8678 5500
Mail: jel@scanvaegt.dk

Foto
CEO, Scanvaegt Systems A/S, Jan Elgaard

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

Scanvaegt Systems A/S

Johann Gutenbergs Vej 5-9
8200 Aarhus N

86785500

jel@scanvaegt.dk

https://www.scanvaegt.com/da/om-scanvaegt-systems/