Scanvaegt Systems ansætter Peter Brovil som ny Udviklingschef

15. oktober 2018   |   Scanvaegt Systems  |  Flere pressemeddelelser

Scanvaegt Systems vækster og har fuld fart på udvikling af nye produkter, der forbedrer virksomhedernes konkurrenceevne og indtjening. Firmaet har derfor ansat Peter Brovil som ny Udviklingschef til at styrke og løfte R&D-afdelingen.

Scanvaegt Systems udviklingsafdeling har meget travlt med en række nye produkter og løsninger. Virksomheden har derfor ønsket at styrke afdelingen med en ny udviklingschef med stærke kompetencer inden for proces- og flowteknik samt solid erfaring med ledelse og udvikling af højt kvalificerede medarbejdere.

”Det er med stor glæde, at jeg kan meddele, at vi har ansat Peter Brovil som ny Udviklingschef med ansvar for R&D og produktoptimering”, fortæller CEO Jan Elgaard og fortsætter; ”Vi arbejder målrettet med en klar strategi for vækst og produktudvikling til både eksisterende og nye markeder. Så vi ser frem til samarbejdet med Peter Brovil, som skal være med til at løfte og styrke vores udviklingsafdeling. Her vil han sikre, at Scanvaegt er upfront med nyeste teknologier og udviklingstrends. Peter spænder meget bredt fagligt og vil - som del af ledergruppen - også bidrage til virksomhedens fortsatte vækststrategi, som han kommer til at spille en nøglerolle i eksekvering af”.

Peter Brovil, som starter hos Scanvaegt Systems 1. november, kommer fra en stilling som Senioringeniør samt team- og projektleder i Udviklingsafdelingen hos Innoscan A/S. Her har han bl.a. arbejdet med udvikling af højhastighedsinspektionsmaskiner til medicinalindustrien samt fuldautomatiske enheder til udsortering og pakning.

I årene 1993-2007 var Peter Brovil Udviklingsingeniør hos det tidligere Scanvaegt International A/S, så Peter er en god, ”gammel” kollega med mange års erfaring og har derfor allerede et indgående kendskab til Scanvaegts automatiske veje- og sorteringslinier til fødevareindustrien.

Peter Brovil er uddannet Maskiningeniør, B. Sc. (Hons.) Mech. Eng. fra Aarhus Teknikum.

Kontaktperson:

Helle Poulsen

22972703

hp@scanvaegt.dk

Afsender:

Helle Poulsen

Johann Gutenbergs Vej 5-9
8200 Århus N

86785500

info@scanvaegt.dk

http://www.scanvaegt.com/da