STOR EFTERSPØRGSEL HAR FÅET FLYING SUPERKIDS TIL LALANDIA!

12. marts 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

 

D. 31. marts kommer Flying Superkids til Lalandia Billund med deres enorme opsætning og forrygende show. Showtruppen lover, at det bliver en fest uden sidestykke, når de gæster Lalandia Billund.

 

Da Flying Superkids senest gæstede lokalområdet tilbage i 2015, var det en forestilling for fulde huse. Nu har mange forespørgsler fra tidligere gæster været medvirkende til at Flying Superkids lægger vejen forbi Lalandia Billund d. 31. marts kl. 18.30

 

Men selvom man oplevede Flying Superkids tilbage i 2015, så skal man ikke være bekymret for, at det er den samme forestilling. Forestillingen er nemlig i konstant udvikling, hvor man har livsglæde som fundament for de nyeste numre i showet.

 

Årets forestilling

Årets forestilling i Lalandia Billund byder på den verdenskendte blanding af gymnastik, akrobatik, dans, sang, tumbling & højtflyvende spring.

De flyvende superbørn både springer, synger og danser med deres store smil på læben, da glæden ved at optræde er fundamentet for hele forestillingen. En glæde man selvfølgelig håber vil smitte af på alle gæsterne fra Billund og omegn.

 

Flying Superkids har også investeret i en ny kæmpe showproduktion og lysshow, som skal være med til at give publikum den helt optimale og intime oplevelse af showet. Produktionen rykker ind i hallen i Lalandia og omdanner den til en fuld udrustet ”showarena”.

 

Det er mere end 2 år siden de sidst gav borgere i lokalområdet prøver på deres kunnen, og nu er de tilbage – større, federe og vildere end nogensinde.

 

Praktisk information

Hvor: Hallen i Lalandia

Hvornår: d. 31. marts kl. 18.30

Billetpris: kr. 180,-

 

PRESSEBILLEDER & MERE INFO:

Pressebilleder findes på:  

www.flyingsuperkids.com/press

Se den seneste trailer for showet:     www.flyingsuperkids.com/showtrailerhttp://www.flyingsuperkids.com/show

 

Pressekontakt: Lars Godbersen (Direktør), lars@flyingsuperkids.com / +45 20133399

Presseevents kan arrangeres efter aftale

 

 

 

 

KORTE FACTS OM FLYING SUPERKIDS:

?      Grundlagt i 1967 af Uwe Godbersen

?      Startede som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt showensemble.

?      Ses årligt af mere end 65.000 mennesker i Danmark live

?      Har besøgt over 35 lande og nærmest ”alle verdenshjørner” - fra Grønland i nord til Sydafrika i syd, fra Japan i øst til USA og Canada i vest

?      Består af helt almindelige børn og unge i aldersgruppen 7-19 år, der går i ganske normale folkeskoler / gymnasier.

?      I alt 50 ”superbørn” skiftes til at være iblandt de 26 børn og unge, der tager ud og optræder.

Læs og se mere på www.?yingsuperkids.com