STOF 2000 byder på symaskiner og skum

12. september 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

På Kreative Dage kan man hos STOF 2000 få repareret symaskinen, se de nyeste modeller eller komme i mål med sit sofa- eller hyndeprojekt

STOF 2000 er med sine 28 butikker over hele landet og forhandling af mærkerne Husqvarna, VIKING, PFAFF og Singer blandt Danmarks førende indenfor symaskinesalg.

Symaskinerne er også et af fokusområderne, når STOF 2000 byder velkommen på standen på Kreative Dage i Fredericia – Nordens største kreative messe.

- Vi har blandt andet en workshop messen igennem, hvor besøgende kan komme og afprøve vores nyeste modeller samt få råd og vejledning af vores dygtige symaskine-eksperter, fortæller Mette Rind Bach, regionschef i STOF 2000.

Som noget nyt har STOF 2000 også et godt tilbud til messegæster, som måske er gået i stå med syningen derhjemme, fordi mekanikken driller:
- Som et specielt messetilbud kan man tage sin symaskine derhjemme under armen og få den efterset eller repareret hos os, imens man hygger sig på messen, oplyser regionschefen. Hun tilføjer, at der naturligvis også er alle de nyeste efterårsvarer og masser af gode ideer med på messen.

Skræddersyet skum
I den anden ende af den store stand er der skum på dagsordenen, fastslår Mette Rind Bach:
- Vi får besøg af vores dygtige skumspecialist, der til daglig er ansat i STOF 2000 i Hundige. Specialisten har en baggrund som professionel hyndeskrædder og kan derfor sy og skære mål og former præcis som kunderne ønsker.

- I messedagene har man mulighed for at tage sine mål med, så vi kan hjælpe med at bestille en specialordre. Har besøgende en drøm om at fuldende et sofa-, hynde- eller madras-projekt, der aldrig er blevet til noget, fordi målene er helt umulige – så kan vi hjælpe med at gøre projektet færdigt, siger regionschefen, som opfordrer interesserede til at kigge forbi og få et uforpligtende tilbud eller bare en snak om sine ideer.

Kreative Dage finder sted den 27.-29. oktober 2017 i MESSE C Fredericia. Se evt. mere på www.kreativedage.dk.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk