SOMMERENS SMUKKESTE OG STØRSTE KONCERTSCENE ÅBNER NU

23. juni 2020     |  Flere pressemeddelelser

Endelig! Efter mange, lange måneder uden koncerter og fællesskab åbner et af landets smukkeste byrum nu op for en imponerende koncertrække med de bedste danske kunstnere, eventyrlige omgivelser, gourmet picnickurve og lyse sommeraftener på programmet.

Der har ikke været mange lyspunkter for det koncert- og festivalelskende publikum siden Danmark blev lukket ned i midten af marts. Alle store festivaler blev aflyst, ligesom landets spillesteder blev sat på stand-by.

Men med koncertrækken “Sommer i Haveselskabet” lysner det nu flot op for det koncerthungrende folk, der i juli måned får mulighed for at opleve hele 37 koncerter på 29 dage med nogle af landets største og mest elskede bands og artister live under åben himmel. Der er 18.500 billetter til salg og dermed bliver “Sommer i Haveselskabet” desuden landets største spillested, mens det er åbent.

Blandt de mange forskellige navne finder man bl.a. Tim Christensen, Cæcilie Norby, Peter Sommer, Daimi, Hanne Boel, Claus Hempler, Nikolaj Nørlund, Isam B, The Savage Rose, Caroline Henderson og Sanne Salomonsen m.fl.

Gourmet picnic i unikke rammer

Udover den imponerende perlerække af kunstnere er der samtidig mulighed for at nyde gourmet mad på højeste niveau, når en af Danmarks bedste restauranter, Mielcke & Hurtigkarl, både tænder op for grillen og serverer en udsøgt 3-retters picnic kurv fremstillet særligt til arrangementerne.

Mielcke & Hurtigkarl og deres storroste restaurant holder til daglig til i netop Haveselskabets Have, hvis fulde navn lyder “Kongelige Danske Haveselskabs have”.

Haven er en del af Frederiksberg Have og er et eventyrligt og fredeligt stykke natur midt i storbyen, hvor snirklede stier, hengemte vandløb og fritgående påfugle skaber unikke rammer og en magisk stemning. Uden tvivl et af de smukkeste og mest særegne steder i landet at holde udendørs koncerter i.

En sikker musikoplevelse

Sikkerheden til alle arrangementer har højeste prioritet og følger myndighedernes regler til punkt og prikke. Det betyder blandt andet, at der er en maksimal kapacitet på 500 publikummer til hver koncert, at der er god plads til at sprede sig i den smukke have, rigelige mængder håndsprit til rådighed og stor fokus på sanitære forhold og hygiejne. Det skal nemlig være en sikker musikoplevelse for alle.

Haven, sommeren og fællesskabet

Mielcke & Hurtigkarl er initiativtagere til arrangementerne og Jacob Mielcke fortæller her om idéen:

“Det her er vores måde at fejre haven, sommeren og fællesskabet på. Allerede sidste år arrangerede vi koncerter i haven i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival. Men i år er vi sprunget ud på det helt dybe vand med 37 koncerter gennem hele juli. Med 500 gæster per koncert kan det lige løbe rundt og samtidig er vi sjovt nok gået hen og er blevet byens største spillested med musikkoncerter hen over sommeren.  Vi er følte simpelthen, at vi var nødt til at få musikken til at spille igen, for publikums og for vores egen og for kunstnernes skyld – og fordi en sommer uden en madkurv til en udendørs koncert simpelthen er for trist”, udtaler Jakob Mielcke.

Tim Christensen og Sanne Salomonsen er nu tilføjet programmet
Siden sidste nyhed er de to musikikoner Sanne Salomonsen og Tim Christensen netop blevet tilføjet det i forvejen overvældende program, der nu altså tæller 37 forskellige koncerter på 29 dage.

Koncertprogrammet
Hele koncertprogrammet kan ses på følgende facebook side: www.facebook.com/SommerIHaveselskabet.

Pressehenvendelser:
                   

PR Konsulent:
Mikkel Falk Møller
+45 61463401
mikkelmoeller@gmail.com

Koncertarrangør:
Mads Maaløe

+45 61555658
mads@locomusic.dk