SOM EN BESÆTTELSE - NY BOG

10. august 2016   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Ny krimi af Klaus Enghvidt Olsen

 

 

SOM EN BESÆTTELSE

 

Han kunne ikke lade mailen ligge. Den nagede ham. Hvad nu, hvis han virkelig havde misforstået noget? Han sad igen og gloede på den irriterende mail, som skreg ham i møde på sin egen anonyme måde. For fanden – han måtte give igen. ”Hør lige her: det kan godt være, at du er uenig med mig eller at du har ret i, at jeg har skrevet noget forkert, men i det mindste kan du tale ordentligt og fortælle mig, hvem du er. Jeg vil gerne vide, hvad der er forkert. Hilsen Benjamin”. Send.


Da Nina blev skudt i Århus i 1944, lignede det umiddelbart en likvidering af en stikker, der havde angivet danske modstandsfolk. Sagen blev meget hurtigt mørkelagt. Men ved en tilfældighed støder journalisten Benjamin ind i sagen 70 år senere, da han researcher i stikkerdrab under Besættelsen, og han aner han ikke, at han har stukket fingrene ned i en gammel uopklaret sag, som nægter at dø og som har trukket sine blodige spor langt frem i tiden. 

Han opdager, at en politimand i 60’erne forsøgte at opklare sagen i forbindelse med et nyt mord i Århus. Politimanden gravede stædigt ned i sagen, men han fandt snart ud af, at ingen ønskede sagen opklaret – og mindst af alt hans chefer i politiet. Benjamin opdager, at sagen har medført åbne sår i hans egen familie, og at han er tættere på den gamle politimand, end han anede.

Fortællingen springer i tid mellem 40’erne, 60’erne og nutiden, men der er intet let svar på den dystre historie om fortidens drab. 

Dette er Klaus Enghvidt Olsens anden kriminalroman - den første var LIHOU DOKUMENTERNE.


Klaus Enghvidt Olsens: Som en besættelse

ISBN: 978-87-93382-48-0
Bogen er på 398 sider
Udkommer d.1. september 2016
Pris: 198 kr.
Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere

 

Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar og yderligere information

 

Kontaktperson:

Tom Ahlberg

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Store Kirkestræde 1
1073 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk