SFU inviterer til Watch Party for Obama

06. november 2012   |   SF Ungdom (SFU)  |  Flere pressemeddelelser

SFU inviterer over hele landet alle interesserede til ægte amerikansk Watch Party for Obama med alt fra storskærm, spareribs, debat til amerikansk kagebord. SFU har selv deltaget i valgkampen, bl.a. i svingstaten Ohio, og bakker helhjertet op om Obama.

 

 

Gry Möger Poulsen udtaler:

 

Det amerikanske valg har stor betydning for hele verden. Det handler om et grundlæggende valg: Skal økonomien indrettes, så bredden af almindelige folk løftes eller skal det fortsat være toppen der svinger taktstokken? Med Obamas plan for investeringer i uddannelse, sundhed, grøn energi og jobskabelse har han valgt side til fordel for almindelige mennesker. Det valg burde politikere i hele verden tage.

 

SFU har i 2 uger ført kampagne for Obama i USA. Bl.a. i Ohio og Wisconsin. Gry Möger fortæller:

 

”Vi syntes simpelthen, der var for meget på spil til bare at side på vores flade og se på, så vi tog til USA. Den amerikanske drøm om, at alle der arbejder hårdt kan springe op ad samfundsstigen, er i dag kun en drøm. Ligesom i Europa er det store spørgsmålet hvorvidt vores generation kommer til at overtage dårligere løn- livs- og arbejdsforhold end vores forældre har kendt. Med Romney vil det blive en realitet, med Obama er der håb for fremskridt.”

 

 

 

I København starter til store Watch Party event kl. 20.00 og fortsætter hele natten. Der vil være lækker amerikansk mad for 50 kr og mulighed for at købe drikkevare. Adressen er Blegdamsvej 24a på nørrebro se mere her: http://www.facebook.com/events/536056883088025/


 

Kontaktperson:

Gry Moger Poulsen

22275009

gry@sfu.dk

Afsender:

SF Ungdom (SFU)

35361777

sfu@sfu.dk

http://www.sfu.dk