SF Ungdom kickstarter kommunalvalget i dag

24. august 2009   |   SF Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

SF Ungdom knokler for forandringer for unge i Danmark. Hvad vil du lave om? Sådan spørger Danmarks største politiske ungdomsparti i den nye kampagne Bedre Hverdag nu, der kickstartes med besøg på uddannelsessteder landet over i dag.

Pressemeddelelse fra SF Ungdom, mandag d. 24. august 2009

Hundredvis af uddannelsesinstitutioner får i de kommende måneder besøg af aktivister fra SF Ungdom. Besøgene kickstartes i dag.

”I SF Ungdom knokler vi for forandringer i unges hverdag. For at kunne det vil vi også gerne vide, hvad de unge vil have forbedret i deres liv, og derfor fører vi i månederne frem til kommunalvalget kampagnen Bedre Hverdag Nu, der simpelthen går ud på at stille unge landet over ét meget simpelt spørgsmål: Hvad vil I lave om?,” forklarer SF Ungdoms landsformand Pelle Dam.

Kampagnen Bedre Hverdag Nu er starten på et politisk efterår med kommunalvalget d. 17. november som højdepunkt.

”Vi tager folks bekymringer alvorligt. Vores politik bliver ikke fastsat på et fornemt kontor på Christiansborg, den bliver til når vi er ude på uddannelsesinstitutionerne og snakke om, hvordan vi kan gøre hverdagen bedre,” udtaler Pelle Dam.

SFU-aktivister landet over startede kampagnen på deres lokale uddannelsesinstitutioner i dag – blandt andet i Ballerup, hvor den lokale SFU-afdeling besøgte Borupgård Gymnasium.

”Politik handler om din og min hverdag. Mere kompliceret behøver det egentlig ikke være. Derfor har vi været rundt på uddannelserne og snakke med de unge, og vi er blevet taget rigtig godt imod,” fortæller Casper Brun Pedersen, der er regionssekretær i SFU Nordkøbenhavn.

”Mange af de unge ville meget gerne snakke om forældede undervisningsmaterialer, overfyldte klasser, den store mangel på praktikpladser og andre af de problemer, de oplever i deres hverdag. Og de problemer vil vi meget gerne gøre alt hvad vi kan for at være med til at løse – blandt andet i byrådet, hvor vi efter kommunalvalget til efteråret håber at være direkte repræsenteret,” forklarer Casper Brun Pedersen, der selv stiller op for SF til netop byrådet i Ballerup.

* * *

I de fleste middelstore og større byer landet over er SFU’erne ligesom i Ballerup på gaden i dag eller i de kommende dage.

For flere informationer, supplerende udtalelser eller lokale vinkler, kontakt SF Ungdoms landsformand Pelle Dam på mobil 21 45 50 29 eller mail pelle@sfu.dk.

* * *

SF Ungdoms kampagne Bedre Hverdag Nu starter i dag og løber indtil kommunalvalget i november. Læs meget mere på www.bedrehverdag.nu. SF Ungdom er Danmarks største politiske ungdomsorganisation med over 3200 betalende medlemmer.

Pelle Dam er 21 år gammel, formand for SFU og bor på Amager med sin kæreste. Han har orlov fra sit studie på Journalisthøjskolen i Århus for at hellige sig posten som SFU-formand på fuld tid.

Kontaktperson:

Pelle Dam

21 45 50 29

pelle@sfu.dk

Afsender:

SF Ungdom

Blegdamsvej 24A
2200 København N

35 36 17 77

sfu@sfu.dk

http://www.bedrehverdag.nu