SAC vælger også NutriFair som udstillingsvindue

12. november 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

En af Europas førende producenter af malkeudstyr, A/S S. A. Christensen fra Kolding, bakker op om fagmessen for husdyrproducenter i Fredericia

Virksomheden A/S S. A. Christensen & Co. i Kolding har været i branchen for malkeudstyr i 80 år, og i halvdelen af den tid har prioriteringen på udstillingsområdet i Danmark været den samme.
Men nu øger koncernen sin indsats og vælger også fagmessen NutriFair i Fredericia som udstillingsvindue.

- Vi har vurderet, at vi kan tilføre ekstra værdi via NutriFair. De internationale messer ligger tæt nu her, og der ser vi NutriFair som en god udstilling, som ligger rigtig godt i kalenderen, fortæller Claus Brinks, Regional Sales Manager i SAC.

Han tilføjer, at SAC-forhandlere har rost NutriFair som et forum, der genererer mange gode emner at arbejde videre med. SAC’s danske forhandlere har tidligere deltaget på udstillingen, men i januar samles alle kræfterne under en paraply.
- Vi møder også mælkeproducenter rundt omkring, som siger, at NutriFair er en rigtig god oplevelse. Det skal vi respondere på – vi skal være der, hvor kunderne er, konstaterer Claus Brinks.

Slået alle rekorder
Han forventer, at fagmessen i Fredericia vil afspejle et flot år for Kolding-koncernen.
- Vi har slået alle rekorder i år i Danmark. Vi har lavet rigtig mange nye stalde og også mange moderniseringer. Vi forventer at få omtrent lige så travlt næste år, og det vil givetvis smitte af på stemningen og udbyttet af NutriFair. Vi glæder os til at modtage kunderne og ser virkelig frem til dagene i Fredericia, fastslår han.

Den store investeringslyst skyldes ifølge Claus Brinks en fornuftig mælkepris, bedre finansieringsmuligheder, vanskeligheder med at få arbejdskraft og et ”opsparet” behov for modernisering/udskiftning fra tidligere år.

Blandt nyhederne fra SAC er en opgraderet, udvendig malkekarrusel med en masse nye features på.
- Der kommer et fire-pladsers modul med, som vi kan vise på NutriFair. Desuden vil vi vise vores dobbeltboks malkerobot, som vi har solgt en del af i år, siger Claus Brinks.

SAC er et familieejet selskab med eksport til 65 lande og datterselskaber i blandt andet Holland, Frankrig, Norge, Sverige og Rusland.
NutriFair finder sted den 16.-17. januar 2019 i MESSE C Fredericia. Se mere på www.nutrifair.dk.

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk