ReMoni omdannes til aktieselskab – og får mere kapital

11. juni 2020   |   ReMoni A/S  |  Flere pressemeddelelser

...: ”Ja, vi er en profitorienteret virksomhed, men man skal ikke glemme hvor vi kommer fra: Vi vil være med til at gøre en forskel for ressource-overforbruget og med vores banebrydende IoT-løsning kan vi yde et stort bidrag til at virkeliggøre flere af FN’s 17 verdensmål"...

I forbindelse med den nyligt overståede investeringsrunde er ReMoni gået fra at være et ApS til A/S.

”Efter betydelig vækst er vi rykket op i øverste liga, så omdannelsen til A/S er et naturligt skridt på vores rejse fra at være en mindre startup-virksomhed til at være en ”rigtig” virksomhed med den soliditet der hører med” udtaler stifter og CEO Bo Eskerod Madsen - og fortsætter: ”Vores samlede egenkapital er nu på over kr. 2 mio. - altså pænt over det den skal være. Det er ikke af marketingmæssige årsager, at vi omdanner selskabet - der er reelle tal bagved”.

Profit, Bæredygtighed og Ordentlighed er ikke modsatrettede elementer
Med en lav rentebærende gæld og en høj egenkapital står ReMoni således godt rustet i et usikkert globalt marked for energibesparelser som følge af corona-epidemien - men også til yderligere investeringer i vækst og bæredygtighed. 

Og netop sammenspillet mellem bæredygtighed, profit og at behandle hinanden ordentligt er væsentligt for ReMoni; ”Ja, vi er en profitorienteret virksomhed, men man skal ikke glemme hvor vi kommer fra: Vi vil være med til at gøre en forskel for ressource-overforbruget og med vores banebrydende IoT-løsning kan vi yde et stort bidrag til at virkeliggøre flere af FN’s 17 verdensmål.

Som firma har vi en holdning til, at økonomien skal fungere med respekt for mennesker og miljø. Derfor arbejder vi for et samfund med en balance, hvor der ikke drives rovdrift på naturen og dens ressourcer” udtaler Bo Eskerod Madsen.
I Danmark tages mange af målene som en selvfølge, men der er f.eks. stadig mange danske virksomheder, der hovedsageligt fokuserer på profit. Eller som fravælger at tænke bæredygtighed ind i deres forretning. Vi ved at fremtidens vindervirksomheder tager ansvar for mennesker og bæredygtighed. Og selvfølgelig skal der profit til. Men ikke som det første eller eneste fokuspunkt. Det økonomiske resultat kan sagtens være bæredygtigt.

Vi er i dialog med rigtig mange store bygningsejere, såsom kommuner og store produktionsvirksomheder. Og selvom de fleste har beskrevet mål om bæredygtighed og CSR, mangler der ressourcer derude til at gennemføre dem. Og flere steder kan der gøres rigtigt meget. 40 – 60 % besparelser på energiregningen er ikke et særsyn når vi først kommer indenfor.

ReMonis løsning bidrager ikke kun til en bedre udnyttelse af naturens ressourcer – den gavner også direkte på bundlinjen.
Så når du vælger ReMoni, vælger du både med hjerte og hjerne.


ReMoni er en prisvindende dansk virksomhed indenfor energioptimering. Vi udvikler, designer og producerer i Danmark.
Med patenteret clamp-on teknologi – kombineret med kunstig intelligens og algoritmer – hjælpes virksomheder og bygningsejere med at spare penge og ressourcer - nemt, sikkert og økonomisk.
ReMoni blev etableret i 2013 og beskæftiger i dag knap 20 energiinteresserede medarbejdere. Kunderne tæller flere større kommuner, energiselskaber og private produktions- og proces-virksomheder.


Kontaktperson:

Bo Eskerod Madsen

30647382

bem@remoni.dk

Afsender:

ReMoni A/S

Industrivej 41 E
8660 Skanderborg

30641627

info@remoni.dk

https://www.remoni.com