ReMoni lancerer EMS der gør energiledelse lettere end nogensinde

01. juni 2018     |  Flere pressemeddelelser

Ny spiller på markedet: ReMoni lancerer EMS der gør energiledelse lettere end nogensinde ReCalc MoniTor sprænger rammerne for EMS-software. I en unik kombination af patenterede clamp-on IoT sensorer og Machine Learning, har det aldrig været lettere at opnå det fulde overblik over bygningers energiforbrug

Energistyring behøver ikke være kompliceret. Faktisk var hovedpræmissen for udviklingen af EMS-softwaren ReCalc MoniTor, at det skulle være let at bruge i praksis. For som salgsansvarlige Ole Puggaard forklarer, er ugennemskuelige data, værdiløse
data:

 ”Ofte ser vi, at komplicerede og ustrukturerede data i sidste ende betyder tab på bundlinjen – også i virksomheder, der virkelig gør en indsats overfor ressourcespild. Det var afgørende for os at lave et system, der med brugerdefinerede dashboards både giver overblik og danner konkrete muligheder for anvendelse og behandling af data. For eksempel afrapportering, dataanalyse og grafisk overblik over forbrug. Alt dette styres i ReCalc MoniTor og kan omdannes til værdifulde, økonomiske tiltag for kommunen, virksomheden eller den bygningsansvarlige.”

Det særlige ved ReCalc MoniTor er den sammenhængende løsning mellem hardware og
software:

 ”ReCalc MoniTor leverer branchens eneste sammenhængende løsning. Vi har fuld kontrol over hele datakæden – lige fra dataopsamling på selve ledningen og over i ReCalc MoniTor. Det er der ingen andre på markedet der har. Med ReMonis patenterede IoT-sensorer, passer både hardware og intelligens i skyen sammen fra starten af,” forklarer Ole Puggaard.

Fidusen ved hardwaren - de trådløse clamp-on sensorer – er at de opfanger data der bliver sendt til ReCalc-clouden og bliver omdannet til algoritmebaserede alarmer. På den måde får den bygningsansvarlige at vide præcis hvor der er overforbrug, udsving eller læk i bygningen. Det er endda muligt at forebygge, da brugeren også modtager besked, hvis vandrøret foreksempel er ved at være tæret.

”Du får brugerdefineret dataindsigt som giver et knivskarpt overblik over bygningens energiforbrug. Takket være clamp-on sensorer som klikkes direkte uden på elkabler, vandrør eller fjernvarmerør, er det muligt at monitorere helt ned på enhedsniveau i stedet for kun at overvåge hovedmålere. Dataene er præcise og det giver ReCalc MoniTor optimale vilkår for at levere brugbare resultater til virksomheden,” supplerer Bo Eskerod Madsen, CEO i ReMoni. ReCalc MoniTor giver dig for eksempel mulighed for at: 

·Overvåge energiforbrug
·Kontrollere energibudgetter og undgå pengespild
·Spore og dokumentere energiforbruget på afdelingsniveau
·Identificere og dokumentere ventilationssystemers (manglende) effekt
·Benchmarke produkter i forhold til leverandørernes oplysninger