Rødt Støv

24. januar 2007   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

'Rødt Støv' er historien om flygtningen Salima, der vender hjem til Zimbabwe efter fem års ophold i Damark. Zimbabwe er stadig ikke et sikkert land, og Salima forlader storbyen for at komme væk fra følelsen af at være forfulgt. Hun beskriver sine oplevelser på zambezi-floden og savannen i e-mails til hendes danske ven John.

Januar 2007
Ben Hur: Rød Høst
87-92032-50-8
379 sider
288 kroner
Kan købes hos alle boghandlere
Udkommer d. 15. februar 2007


Til Anmeldelse


’RødtStøv’ er en fortælling om flygtningen Salima, der efter at have boetfem år i Danmark bliver tvunget til at vende hjem til Zimbabwe. Detbliver hurtigt klart, at landet er ligeså usikkert, som det Zimbabwehun flygtede fra, og hun er stadig i fare. Salima drager væk frastorbyen, og vi følger hendes færden på Zambezifloden som safariguideog hendes arbejde for et HIV/AIDS projekt for forældreløse børn.Angsten for forfølgelse forlader hende dog ikke, og gennem e-mails tilhendes danske ven John beskriver hun både sin spændende rejse tilbagetil Zambezi og savannen, men også den ubehagelige angst for afsløring.

Forfatterenhar et meget varieret liv bag sig og har beskæftiget sig indenfor vidtforskellige arbejdsområder. Hans alsidige arbejdsliv har ført tilansættelser indenfor stat, amt, kommune, fagbevægelse, og somselvstændig. Han er nu folkepensionist og selvstændig projektmager, oger derudover meget engageret i foreningsarbejde.


Besøg hjemmesiden www.multikulti.dk for flere oplysninger om ’Rødt støv’ og forfatteren.

Yderligere oplysninger fås hos forlaget Underskoven, tlf. 33 15 05 15


Med Venlig Hilsen

Rie Kooistra

Kontaktperson:

Rie Kooistra

33 15 05 15

rie@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Hyskenstræde 10
1207 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk