REKORDINTERESSE: Swingerklubber hitter under corona

19. august 2020   |   CleverDeal ApS  |  Flere pressemeddelelser

Det er langt fra alle, der er sammen hver for sig. Danskernes interesse efter swingerklubber har aldrig været højere. Nye tal viser, at antallet af søgninger er steget med mere end 251% under corona-krisen. Specielt København og Aarhus slår rekorder med over 390% flere søgninger.

Det er ikke kun forbruget af sexlegetøj som er forøget under COVID-19. Det er danskernes interesse efter swingerklubber også.

Siden den 2. juli er mange af landets klubber genåbnet efter nedlukningen i marts, og det har danskerne bemærket. Siden genåbningen er antallet af søgninger efter swingerklubber steget med 251,6%.

’’Vi har aldrig set så mange søgninger efter swingerklubber i Danmark. Det sender et klart signal om, at en betydelig andel af danskerne sidder med forsømte behov. Det kan undre mange, at swingerklubber får lov til at holde åbent i en tid hvor fysisk kontakt med andre frarådes, men noget tyder på, at det er en tiltrængt genåbning.”

- Jacob Bager (Kommunikationschef, Eroti.dk).


Hvordan var interessen før corona?

Sammenligner man data fra perioden før corona (d. 6. oktober til 12. marts) med under corona (d. 13. marts til 18. august), ser man at der har været 80% flere søgninger.

Altså har krisen været medbestemmende til at forøge interessen for swingerklubber under hele krisen, og da de d. 2. juli genåbnede steg interessen til højde aldrig set før.


Top 5 byer med flest søgninger:

  1. København
  2. Aarhus
  3. Slagelse
  4. Herning
  5. Aalborg


Hvad søger folk mest på?

  1. Swingerklubber
  2. Swingerdating
  3. Swinger sex
  4. Find swingerklub


Læs mere om undersøgelsen her: https://eroti.dk/rekordinteresse-swingerklubber-hitter/

Kontaktperson:

Jacob Bager

20 87 11 95

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

CleverDeal ApS

Nørrebrogade 44
8000 Aarhus C

20 87 11 95

jacobbager@live.dk

https://eroti.dk/