Q-Construction udvider ejerkreds

24. juni 2020   |   Q-Construction A/S  |  Flere pressemeddelelser

Q-Construction A/S har firedoblet omsætningen i løbet af de seneste fire år og fortsætter nu vækstrejsen med ny medejer.

KPC har købt 20% af virksomheden Q-Construction. Samarbejdet mellem KPC og Q-Construction er blevet formaliseret forud for flere fælles projekter, der ligger i pipelinen i de kommende år.

Adm. direktør, medejer og stifter af Q-Construction A/S Morten Rankenberg fortæller om den nye partner:  ”Vi har fået en drømmepartner i KPC. De er dygtige til at drive deres forretning, og med deres store erfaring og ballast vil de kunne hjælpe os med yderligere vækst. Vi forventer at fortsætte Q-Constructions vækstrejse i årene frem og den firedobling af omsætningen, vi har set i de sidste 4 år skal bringe os til en milliard omsætning i 2023/2024. Morten Rankenberg fortsætter: ”Det har været vigtigt for os, at finde en partner, der ønsker at investere i os og ikke at drive virksomheden. Vi ønsker at fortsætte ledelsen af Q-Construction og udvikle den i de kommende år. Samtidig giver ejerskabet os mulighed for at løse projekter for KPC i fremtiden, og det er vi meget glade for.”

Adm. direktør i KPC A/S, Bo Knudsen udtaler om købet: ”Vi ser en fordel i at investere i Q-Construction, fordi der er tale om en veldrevet virksomhed med en talentfuld organisation. Der er god kemi mellem KPC og Q-Construction, og vi ser en strategisk værdi i at formalisere samarbejdet mellem os. KPC har i de senere år investeret i en række virksomheder, og vi ser det som den rigtige model til at øge vores samlede portefølje.”

Om Q-Construction
Q-Construction har 35 medarbejdere og en omsætning i 2019 på 360 mio kr. Virksomheden er særligt stærke på boligprojekter og grønne projekter og bygger bl.a. i øjeblikket Aarhus’ højeste træhus for Boligkontoret. Byggeriet udfordrer den klassiske grundtanke om almennyttige boliger og skal DGNB-guldcertificeres. Siden 2016 er virksomhedens omsætning steget fra 91 til 360 mio. kr., og der er investeret markant i dygtige medarbejdere samt hele den digitale tilgang til byggerier.

Om KPC
KPC har eksisteret i 41 år. Koncernens omsætning udgjorde i 2019 2,8 mia. kr., og egenkapitalen var ved udgangen af 2019 793 mio. kr.Kontakt
Poul Bærentsen
Bestyrelsesformand og medejer af Q-Construction A/S
Tlf. 21 90 12 05
Mail: pob@matchinvest.dk


Morten Rankenberg
Administrerende direktør, medejer og stifter af Q-Construction A/S
Tlf. 29 60 15 14
Mail: mrj@q-c.dk

Bo Knudsen
Adm. direktør og medejer af KPC A/S
M: +45 2272 7369
E: bk@KPC.dk
 

Foto
Fra venstre:
Bestyrelsesformand og medejer af Q-Construction, Poul Bærentsen og adm. direktør, medejer og stifter af Q-Construction Morten Rankenberg

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

Q-Construction A/S

Rosenkrantzgade 12 D
8000 Aarhus C

29601514

mrj@q-c.dk

https://qconstruction.dk