Q-Construction opkøber og fordobler omsætningen

28. februar 2019   |   Q-Construction A/S  |  Flere pressemeddelelser

Q-Construction A/S køber den 27. februar Bolinds bygge- og renoveringsaktiviteter og bliver dermed en større spiller på markedet. Der forventes en fordobling af omsætningen i 2019. Detailmarkedet, bliver et nyt strategisk område for Q-Construction ligesom renoveringsmarkedet vil få langt større fokus.

Strategisk velovervejet

Bestyrelsesformand og medejer i Q-Construction A/S, Poul Bærentsen fortæller om opkøbet: ”Vi har en massiv vækststrategi og netop detail- og renoveringsmarkedet, ser vi et stort potentiale i. Samtidig har Bolind rigtig godt fat i den almene boligsektor, som vi ønsker at vækste på. Derfor er opkøbet velovervejet og fuldstændig i tråd med vores strategi. Vi forventer som minimum en fordobling af omsætningen i 2019 i forhold til 2018, hvor vi realiserede en omsætning på 165 mio.”

Bolind A/S er en handelsvirksomhed, som servicerer den almene boligsektor med materialer og ydelser. Virksomheden har eksisteret siden 1947 og har i løbet af årene udviklet en bygge- og renoveringsdivision, som nu sælges fra. Man ønsker at fokusere på kerneforretningsområdet og har med Q-Construction fundet den helt rigtige partner til at overtage aktiviteterne. Q-Construction er stærke på boligområdet, som ofte udvikles i projekter sammen med detailbutikker og har det helt rigtige værdisæt. Derforuden er Q-Construction landsdækkende, som også fremhæves som en af grundene til at valget faldt på dem.

Q-Construction og Bolind det rigtige match

Q-Construction ser opkøbet som det helt rigtige match. Adm. direktør, medejer og stifter af Q-Construction A/S, Morten Rankenberg udtaler om opkøbet: ”Ud over de nye forretningsområder, som vi får tilført er de nye medarbejdere, som vi overtager det helt rigtige match i forhold til vores erklærede strategi. Vi ønsker at være en moderne og attraktiv entreprenørvirksomhed, hvor der er dynamik, korte beslutningsveje, stor udvikling og spændende projekter. De nye medarbejdere får i os en virksomhed med byggeri som kernekompetence, og vi vil udvikle detail- og renoveringsmarkedet og tilføre de ressourcer, der er nødvendige, sammen med dem.”

5. bedste arbejdsplads i Danmark

Q-Construction deltager i 2019 for første gang i kapløbet om ”Greate Place To Work” titlen i segmentet små og mellemstore virksomheder. Målet er senest i 2020  at ligge i top 5 i kategorien.  ”Målet er ambitiøst, men vi ville ikke gå efter det og lægge de mange timer i det, hvis vi ikke troede, det var realistisk at nå” udtaler Poul Bærentsen.

Digitalisering et fokusområde

Q-Construction har i 2018 lanceret en drejebog for good practice for byggeri med ansvarsbeskrivelser, økonomistyring og projektledelse. Et værktøj, der er 100% egenudviklet, og som skal sikre at virksomhedens kunder og samarbejdspartnere på byggerierne får den samme høje standard hver gang. Virksomhedens mission: ”Vi sikrer tryg og god oplevelse af byggeri” skal nås, og drejebogen, der er ved at blive understøttet digitalt, vil blive en grundsten for samarbejdet med kunder og samarbejdspartnere fremover.


Kontakt

Poul Bærentsen

Bestyrelsesformand og medejer

Tlf. 21 90 12 05 

Mail: pob@matchinvest.dk


Morten Rankenberg

Adm. direktør, medejer og stifter 

Tlf. 29 60 15 14

Mail: mrj@q-c.dk

 

Foto

Bestyrelsesformand og medejer Poul Bærentsen th 

Adm. direktør, medejer og stifter Morten Rankenberg tv

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

Q-Construction A/S

Rosenkrantzgade 12 D
8000 Aarhus C

21901205

pob@matchinvest.dk

https://qconstruction.dk