Pro Montage vinder facadeløsningen på Sluseholmen Skole

11. juni 2021   |   Pro Montage A/S  |  Flere pressemeddelelser

Pro Montage har vundet den prestigefyldte facadeløsning på Sluseholmen Skole. Skolens 27 m høje bygning forventes at blive et nyt arkitektonisk vartegn ved slusen til København.

Erik Gammelgaard, adm. direktør hos Pro Montage udtaler: ”Vi er stolte over at have vundet facadeentreprisen. Vi skal specialudvikle dele af løsningen, og det passer os godt. Samtidig skal vi arbejde for BAM, som vi har et rigtig godt samarbejde med, så vi er meget tilfredse.”

Sluseholmen Skole – et nyt arkitektonisk vartegn

Københavns Kommune forventer ikke blot, at de får en ny skole men også et nyt arkitektonisk vartegn, når Sluseholmen Skole står klar. Skolen bliver på ca. 12.500 m2 plus landskab og udearealer på op til 5.000 m2. Derudover omfatter projektet opførelse af et parkeringshus til 250-280 biler. Skolen skal være bæredygtig og de grønne tanker bliver en integreret del af skolens pædagogik og måden, områdets borgere kan bruge skolen på. Der bliver læringsmiljøer, hvor børnene kan bevæge sig frit fra indendørs rum til udendørsrum med terrasselandskaber og skolehaver. Det skal være med til at sikre et dynamisk fokus på natur og bæredygtighed.

Et lysende tårn

Anders Wilfert-Becker er projektchef hos BAM og udtaler om entreprisen: ”Projektet ligger godt i tråd med vores strategi. Det er det 5. skolebyggeri vi er involveret i/bygger som totalentreprenør. Samarbejdet med Pro Montage kom i stand, fordi de netop har løst en anden facadeentreprise for os på DTU Risø, som vi har været godt tilfredse med. Dialogen med dem har været god, og de er kommet med gode indspark og givet os tillid til, at de kan løse opgaven. Det er et byggeri i 27 meters højde, som kræver erfaring, og det at der skal monteres glas med lys under Paroc panelerne i den målestok er nyt i Danmark. Vi ser frem til samarbejdet.”

Pro Montage A/S

Pro Montage A/S er specialist i tag- og facadebeklædning. Med knap 20 års erfaring udføres der facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, facadelukninger og tagbeklædning. Der leveres både standard- og specialløsninger og med datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning har virksomheden både den rette fleksibilitet og Know How til at agere hurtigt og professionelt på markedet. Virksomheden har ca. 40 medarbejdere og opererer i hele Danmark.


Kontakt

Pro Montage A/S, adm. direktør og indehaver, Erik Gammelgaard

Tlf.: 4060 0851

Mail: eg@pro-montage.dk


Fotos

2 visualiseringer af JJW ARKITEKTER