Pro Montage specialudvikler facade til Østerbro Skøjtehal

09. september 2020   |   Pro Montage A/S  |  Flere pressemeddelelser

Pro Montage har ikke blot vundet facadeentreprisen på den nye spektakulære Østerbro Skøjtehal, men specialudvikler også facaden sammen med datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning.

Den nye skøjtehal bliver en del af et helt nyt bykvarter ved Østre Gasværk på Østerbro. Hallen skal med sin specielle facade og arkitektoniske fremtoning bidrage til områdets unikke udtryk. Der etableres en ny plads foran hallen ud mod det kommende boligområde og mod Østre Gasværk. Hallen bliver på 5.000 m2 og får en skøjtebane med internationale mål på 30×60 meter, som både skal kunne anvendes af ishockeyspillere og skøjteløbere. Der bliver derudover etableret publikumsområder med plads til 500 tilskuere.

Casa valgte Pro Montage igen

Pro Montage har arbejdet sammen med Casa omkring facadeløsninger på mange projekter efterhånden, og derfor var det også naturligt, at Pro Montage blev valgt til Østerbro Skøjtehal. Pro Montage har været med fra projektstadiet og har sammen med datterselskabet Midtjysk Pladebearbejdning specialudviklet facaden, som er fremstillet i aluminium i et v-formet design. Pro Montage præsenterede en række mock ups for arkitekten og bygherren, som resulterede i det endelige valg. ”Vi er meget glade for, at Casa igen vælger os som leverandør, og dette projekt er helt specielt for os, fordi vi har egenudviklet facaden” udtaler adm. direktør Erik Gammelgaard fra Pro Montage.

Fakta om Østerbro Skøjtehal

Skøjtehallen opføres og drives som et Offentligt Privat Partnerskab (OPP), og Københavns Kommune har valgt CASA og DEAS til henholdsvis at opføre og varetage den indvendige og udvendige vedligeholdelse af hallen. Der etableres et P-hus på 7.500 m2, der både er til hallens gæster og beboere i de fremtidige boliger. Københavns Kommune står for finansieringen og den daglige drift af byggeriet, og hallen skal efter planen stå færdig i begyndelsen af 2021.

Pro Montage A/S

Pro Montage A/S er specialist i tag- og facadebeklædning. Med knap 20 års erfaring udføres der facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, facadelukninger og tagbeklædning. Der leveres både standard- og specialløsninger og med datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning har virksomheden både den rette fleksibilitet og Know How til at agere hurtigt og professionelt på markedet. Virksomheden har ca. 40 medarbejdere og opererer i hele Danmark.

Kontakt

Pro Montage A/S, adm. direktør og indehaver, Erik Gammelgaard
Tlf.: 4060 0851
Mail: eg@pro-montage.dk

Fotos

1.    Direktør og indehaver, Erik Gammelgaard th og projektdirektør og partner Lars Grønbæk Poulsen tv
2.    Ledelse i produktionen: Direktør og indehaver, Erik Gammelgaard tv og projektdirektør og partner Lars Grønbæk Poulsen th
3.    Special facadeløsning til Østerbro Skøjtehal. Direktør og indehaver, Erik Gammelgaard tv og projektdirektør og partner Lars Grønbæk Poulsen th