Pro Montage leverer facadeløsning til svanemærket prestigebyggeri

30. april 2020   |   Pro Montage A/S  |  Flere pressemeddelelser

Pro Montage A/S leverer facadeløsning til Kronehaverne på Ørestads Boulevard. Byggeriet skal svanemærkes, og er et prestigebyggeri, der ligger smukt placeret ved kanalerne i København. Byggeriet opføres af AP Pension og skal rumme både erhverv, daginstitution, lejeboliger og almennyttige boliger.

5E Byg roser Pro Montage

Byggeriet på Kronehaverne er på 19.000 m2 og 5E Byg A/S er totalentreprenør. Projektchef, Flemming Blom Kjærgaard udtaler om projektet: ”Kronehaverne er et særligt byggeri. Der er gjort rigtig meget ud af facaden, og det opføres både som et erhvervs-, institutions- og boligbyggeri. Facaden er en fiberbeton facade, hvor der var lavet en mockup, som bygherren har godkendt på forhånd. Vi valgte Pro Montage til facadeløsningen, fordi vi ved, at de kan løse komplekse opgaver. Det har allerede vist sig, for første facadeafsnit skulle godkendes af både bygherre og arkitekt og blev stort set godkendt uden anmærkninger. Det er vi meget tilfredse med. En anden ting, der var vigtigt ift. at vælge Pro Montage var, at de kunne levere en færdig løsning til os. De er selv kommet med forslag til pladedesigns, har tegnet beslag mv., og det har gjort det nemt for os ift. arkitektgodkendelsen. Dertil kommer, at der har været rigtig mange møder inden opstart omkring detaljer og løsninger, og samarbejdet har fungeret upåklageligt.”

Ny facadeløsning fra Pro Montage

Pro Montage har med ordren på Kronehaverne udvidet tilbuddet af facadeløsninger. Der er indgået samarbejde med BB Fiberbeton A/S, omkring montering af fiberbeton facadeløsninger. Det giver Pro Montage en stærk position på markedet. ”Vi udvikler hele tiden vores palette af løsninger til markedet og er glade for, at vi med denne aftale nu også kan tilbyde bæredygtige fiberbeton løsninger. Vi er hele tiden opmærksomme på markedets behov, og fiberbeton løsningerne supplerer vores produktportefølge godt.” udtaler adm direktør og indehaver af Pro Montage, Erik Gammelgaard.


Svanemærket byggeri

Facadeløsningen er en fiberbeton facade med alu-sinusplader, alu-planplader og glas til franske altaner. Facaden er med til at give bygningen sit helt særlige udtryk, og Pro Montage har fremstillet den bærende alu- og stålkonstruktion i egenproduktionen hos datterselskabet Midtjysk Pladebearbejdning. Byggeriet skal svanemærkes, og det stiller store krav til opførelsen og til den efterfølgende dokumentation. Flemming Blom Kjærgaard udtrykker det således: ”Det er som at have et ekstra sæt øjne på byggeriet. Alle løsninger bliver vurderet en ekstra gang, og det giver kun en bedre løsning i sidste ende.” AP Pension er bygherre, 5E Byg A/S er totalentreprenør, og COBE ApS er rådgiver.

Pro Montage A/S

Pro Montage A/S er specialist i tag- og facadebeklædning. Med knap 20 års erfaring udføres der facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, facadelukninger og tagbeklædning. Der leveres både standard- og specialløsninger og med datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning har virksomheden både den rette fleksibilitet og Know How til at agere hurtigt og professionelt på markedet. Virksomheden har 40 medarbejdere og opererer i hele Danmark.Kontakt

PRO Montage A/S, adm. direktør og indehaver, Erik Gammelgaard
Tlf.: 4060 0851
Mail: eg@pro-montage.dk


Fotos

Visualisering af Kronehaverne