Pro Montage har vundet stor skifer facade på DTU Risø

20. januar 2021   |   Pro Montage A/S  |  Flere pressemeddelelser

Pro Montage har vundet den første store skifer facadeentreprise. Entreprisen er på DTU Risø og omfatter både den ydre skifer facade på to bygninger og den bærende facade. Dertil kommer vinduesmontage, inddækning af spær på begge bygninger samt indvendig gipsbeklædning.

Erik Gammelgaard, adm. direktør hos Pro Montage udtaler: ”Vi er glade for og stolte over entreprisen, som udføres for BAM Danmark. Det er første gang, vi arbejder for dem, og det er en fornøjelse.”

Pro Montage med i projekteringsfasen

Nick Brix Andersen, projektchef i BAM Danmark A/S udtaler: ”Pro Montage har været med i projekteringsfasen på Risø projektet, og de har bidraget med deres erfaring og viden. Det har været godt for projektet. De har bl.a. været med til at designe stålkonstruktionerne, så de passede til facadesystemet. Jeg kan godt lide den samarbejdsform, og nu hvor vi er gået over i den udførende fase, er de gode til at være på forkant ift. grænseflader til andre fag. Det gør at entreprisen kører godt, og vi undgår forsinkelser. Samtidig har leverancerne været rettidige og i orden. Der er stor ros til både projektlederen og montørerne fra vores side.”

DTU investerer stort
Bygningsstyrelsen er bygherre på projektet og BAM Danmark er totalentreprenør. Bygningerne på i alt 4.700 m2 skal rumme forskellige forsknings- og testfaciliteter og stå klar i efteråret 2021. DTU Vindenergi får bl.a. nye innovative forskningsfaciliteter i det nye byggeri. Faciliteterne understøtter den krævende forskning og det gode samarbejde, der er med industrien og skal være med til at sikre Danmark den fortsatte førerposition  indenfor vindenergi.

Entreprisen omfatter
Entreprisen omfatter 2.400 m2 paneler og 1.800 m2 skærmtegl. Der udføres derudover, vinduesbånd i anodiseret aluminium, brandinddækning af stål, indvendig beklædning i gips, samt vinduesmontage. Pro Montage varetager normalt kun facadeentreprisen, som ofte også indeholder vinduesmontage, men ønsker kunden det, kan Pro Montage varetage flere tømrerentrepriser, og det har netop været ønsket på DTU Risø.

Pro Montage A/S

Pro Montage A/S er specialist i tag- og facadebeklædning. Med knap 20 års erfaring udføres der facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, facadelukninger og tagbeklædning. Der leveres både standard- og specialløsninger og med datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning har virksomheden både den rette fleksibilitet og Know How til at agere hurtigt og professionelt på markedet. Virksomheden har ca. 40 medarbejdere og opererer i hele Danmark.

Kontakt

Pro Montage A/S, adm. direktør og indehaver, Erik Gammelgaard

Tlf.: 4060 0851

Mail: eg@pro-montage.dk

Fotos

DTU Risø, nye bygninger som skal rumme faciliteter til ny innovativ forskning.

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

Pro Montage A/S

Drejervej 10
7451 Sunds

97143748

eg@pro-montage.ek

https://pro-montage.dk