Populært langbord fra dansk fabrik

12. juni 2021   |   Liv'IN  |  Flere pressemeddelelser

Livin.dk er en dansk møbelbutik på nettet, hvor du blandt andet kan købe Indretningsfabrikkens populære Dublin langbord.


Langbordet produceres i tyve forskellige varianter, afhængigt af kundens præferencer til bordpladen, træsort, behandlingsform, farve osv. Derfor er det muligt at købe spisebordet med eller uden en højtrykslamineret bordplade, der kan være hvid eller sort. Bordet fås i bøgetræ og egetræ, der kan behandles med lak, olie, sæbe osv.

Det smarte ved Dublin langbord er, at det er et spisebord med udtræk, der kan blive mere end fem meter langt med tillægsplader. Under bordpladen kan der opbevares to tillægsplader, hvilket gør det meget nemt at forlænge bordet.

Livin.dk har skåret mellemled fra, og du køber derfor direkte fra deres fabrik, hvorfor prisen er ufattelig lav, sammenlignet med andre spiseborde i denne kvalitet. Selvom prisen er i bund, så bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Bordene er desuden produceret i FSC-certificeret træ.

Langbord med plads til seks tillægsplader

Det er muligt at tilføje seks tillægsplader, hvilket giver bordet en maksimal længde på 5,12 meter. Tillægspladerne skal købes separat, og derfor kan du også nøjes med en enkelt eller to plader, ligesom bordet også kan anvendes helt uden tillægsplader. Uden tillægsplader er Dublin langbord egentlig bare et almindeligt spisebord med plads til 6 spisende personer. Vælger du at købe alle seks tillægsplader, så får du et langbord med plads til 20 personer, og flere til, hvis I rykker lidt sammen.

Langbord direkte fra møbelfabrikken

Fordyrende mellemled er fjernet, da Livin og Indretningsfabrikken er én og samme virksomhed, og derfor er prisen skarpere end de fleste andre steder, hvor du kan købe spiseborde af samme kvalitet. Det er derfor heller ikke muligt at købe bordet i butikker, men kun via Livin.dk. Tidligere blev bordet solgt i fysiske butikker, men i modsætning til dengang, sparer du nu mellem 40-50% ved at købe det på webshoppen.

Det kan kun lade sig gøre, fordi Livin.dk er en del af en møbelfabrik (Indretningsfabrikken). Her sælger de egne spiseborde (almindelige, ovale og runde), skænke, vitriner og spisestuestole samt en række udvalgte møbelbrands. Her kan du se et rundt spisebord med mulighed for udtræk.

Det er muligt at se langbordet i et showroom på Vesterbro eller i Vinderup (Jylland). Du skal dog kontakte Livin for at aftale et tidspunkt for fremvisningen.