Polsk-dansk handelskammer åbner med konference i København

15. august 2012   |   Polsk-Dansk Handelskammer  |  Flere pressemeddelelser

Mens andre europæiske lande kæmper med recession, har Polen oplevet økonomisk vækst. Det nye handelskammer åbner 29. august med en konference, der stiller skarpt på, hvordan man fremmer de handels- og erhvervsmæssige relationer mellem Danmark og det økonomiske kraftcenter i Polen.

Som en naturlig følge af den voldsomme vækst i samhandelen mellem de to lande er der oprettet et polsk-dansk handelskammer (Polish-Danish Chamber of Commerce, PDCC). Det markeres onsdag den 29. august med afholdelsen af en stort anlagt konference på Hotel Crown Plaza i København.

- Med stiftelsen af Handelskammeret ønsker vi at øge samhandelen og udbygge netværket mellem polske og danske virksomheder. Det overordnede formål er at fremme væksten i velstand, velfærd og fælles forståelse mellem de to lande og deres borgere, forklarer handelskammerets formand Jens Chr. Møller, BIC Electric fra Herning.

Konferencen byder på indlæg fra en lang række markante polske og danske erhvervsfolk, og initiativet har også mødt bred interesse fra politisk hold. Således har konferencen sikret sig oplæg fra både den polske viceøkonomiminister Ilona Antoniszyn-Klik og handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr.
 
Venstres formand, tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen har ligeledes meldt sin deltagelse i arrangementet, der rundes af med en reception på den polske ambassade i København.


===

Yderligere information

www.pdcc.dk

- hvor man bl.a. finder det samlede program for konferencen samt et tilmeldingsskema. Af praktiske årsager skal det anvendes, hvis man ønsker at deltage i konferencen og/eller receptionen, som er åben og gratis for alle interesserede.

 
Link til foto af handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr:
http://um.dk/da/om-os/ministrene/handel/billedgalleri/

Link til foto af Lars Løkke Rasmussen:
http://www.venstre.dk/personer/formanden/

Vedhæftet: Handelskammerets logo. 

Kontaktperson:

Jens Chr. Møller

+45 21 77 25 10

jcm@bic-electric.com

Afsender:

Polsk-Dansk Handelskammer

Birk Centerpark 40
7400 Herning

+45 21 77 25 10

pdcc@pdcc.dk

http://www.pdcc.dk