Plej huden korrekt – efter hudtype!

14. maj 2013   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Sart, skandinavisk, fregnet, lys, hvid og sort er ord, der ofte knyttes til hudtype – hvilket absolut intet har med hinanden at gøre! Det er dog essentielt for at pleje huden korrekt, at man kender sin hudtype.

Kære Journalist

Hudtype er virkelig noget, der kan forvirre de fleste. Nogle har svært ved at bestemme, om de har fedtet eller kombineret hud og andre tror at hudtype refererer til lys hud, mørk hud, fregnet hud, sart hud også videre.

Den korte definition på hudtype er: fugtbalancen i huden

Hudtype handler udelukkende om hudens fugtniveau og har altså intet at gøre med, hvorvidt man har bumser, er skandinav, sort, hvid eller har en følsom hud.

Det er dog ikke desto mindre enormt vigtigt at kende sin hudtype, for at kunne pleje og passe sin hud korrekt. Under- eller overskud af fugt kan nemlig forårsage udbrud af akne og andre urenheder. Ligesom en tør hud ser trist ud og en fedtet hud ser usoigneret ud. 

Ved at kende sin hudtype kan velformulerede hudplejeprodukter udviklet specifikt til ens hudtype sikre at huden får tilført tilstrækkeligt fugt og dermed få huden til at syne, som en ”normal hud” – altså en hud, som hverken er fedtet eller tør.

Find din hudtype

Utroligt mange tror, at det er svært at bestemme ens egen hudtype. Hvilket er en helt forkert opfattelse, for når det kommer til hudpleje er det at finde sin egen hudtype,  noget af det nemmeste og kan nemt gøres hjemme – at involvere en kosmetolog eller en ”smart”maskine er helt unødvendigt! 

  1. Start med at vaske ansigtet i lunkent vand med et mildt renseprodukt, dub ansigtet tørt og undlad at påføre hudplejeprodukter (toner, serum, creme m.v.) efterfølgende.
  2. Efter to timer vurderes hudens fugtighedsniveau ved at kigge i et spejl (gerne udenfor eller foran vinduet i naturligt dagslys), og spørg dig selv: ”Er jeg på den fedtede eller tørre side?”

Besværligere er det ikke!

  • Strammer huden og du føler den trænger til fugt = tør hudtype
  • Skinner huden og ser våd/svedig ud = fedtet hudtype
  • Virker huden i balance eller er huden blot meget lidt fedtet/tør = normal/kombineret hudtype
Noter, at ens hudtype ikke er konstant.

Faktorer som hormoner (eksempelvis stress eller graviditet), medicin, rygning (også passiv rygning), kost, ubeskyttet soleksponering, klimaændringer, forurening og hudplejeprodukter, kan ændre ens hudtype.

Man bør derfor jævnligt vurdere sin hudtype og tilrettelægge sine hudplejeprodukter derefter.

Komplet hudplejeserie

Danish Skin Care er en komplet hudplejserie til henholdsvis tør, fedtet eller normal/kombineret hud, som er fyldt med gode vitaminer og mineraler for huden. Samt antioxidanter og cellereparerende ingredienser, som vil holde huden sund og smuk langt ud i fremtiden.

Danish Skin Care er så velformuleret, at den afhjælper en lang række problemer samtidigt med at den plejer og beskytter huden – det er trods alt de færreste, som kun har et hudproblem.

Ligeledes er Danish Skin Care 100% fri for parfume, farvestoffer, alkoholer og andre irriterende ingredienser.

Vejl. udsalgspris 880 kr - for et komplet hudplejesæt efter hudtype - inkl. UVA og UVB beskyttelse samt til effektiv behandling af akne, hudorme, talgknopper, solskader, ar, pigmentforandringer, rosacea, rynker o.l.