Perlevenner mødes på Kreative Dage

09. juni 2020   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Blogger Anja Takacs og iværksætterne fra Beady inspirerer til skønne perlemønstre på Nordens største kreative messe i Fredericia

Når MESSE C Fredericia åbner Nordens største kreative univers den 23.-25. oktober, så er perler naturligvis også på programmet. Både perler til smykker og dekoration, men også de såkaldte Hama-perler, som igen er enormt populære at skabe figurer og mønstre med blandt både børn og voksne.

Både fredag og lørdag kan man på Kreative Dages Scene 1 opleve blogger, krea-mor og forfatter Anja Takacs, som fortæller om sin perleverden og deler ud af tricks og ideer.

Anja Takacs har udgivet flere bøger med perlerier, mønstre og inspiration – og hun står også bag app’en ”Det perler”, som både i 2018 og 2019 vandt prisen som årets bedste børne-app.

Nye digitale muligheder
På Kreative Dage kan man også opleve den nye startup-virksomhed Beady, som kombinerer den analoge perleleg med nye, digitale muligheder.
- Mange forældre synes, deres børn bruger for megen passiv tid med deres tablet eller mobiltelefon. Derfor har vi udviklet et koncept, som kombinerer børnenes devices med kreativ udfoldelse, fortæller konceptudvikler Nick Højgaard.

Kolding-virksomheden har udviklet små, gennemsigtige og skridsikre plader, man lægger direkte på skærmen. Via Beady-app’en kan man vælge et af flere hundrede motiver, og så viser skærmen trin for trin, hvor man skal placere de forskellige farver.

- I Fredericia forventer vi også at præsentere en videreudvikling af systemet, hvor man selv kan tage et billede af et motiv, som så konverteres til vores digitale ”byggevejledning”. Det vil give en frihed og nogle kreative muligheder, som jeg tror, vil begejstre mange besøgende, vurderer Nick Højgaard, som glæder sig meget til Kreative Dage-messen.

Kreative Dage 2020 finder sted den 23.-25. oktober 2020 i MESSE C Fredericia. Se mere på www.kreativedage.dk. Se evt. Beady-konceptet uddybet her: https://vimeo.com/399081387

BILLEDTEKST TEAMET BAG BEADY:
Et ”selvportræt” af teamet bag Beady, naturligvis lavet i perler. Fra venstre er det Dani Kobeissi, Nick Højgaard, Henrik Schultz og Martin Lauritsen.

BILLEDTEKST APP-GRAFIK:
Med Beady-app’en får man en trin-for-trin ”byggevejledning” direkte på skærmen.

BILLEDTEKST ANJA T 1:
Mød blogger, forfatter og ”perle-ekspert” Anja Takacs på Kreative Dage i Fredericia.


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk