Oplev velværdens First Movers

24. august 2015   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Den nye fagmesse ”TWIC” i Fredericia præsenterer fremtidens velfærdsteknologi og byder på en perlerække af inspirerende foredrag

Fagfolk kan opleve nyskabende teknologi, debatskabende foredrag og spændende udstillere, når MESSE C Fredericia om et par uger byder velkommen til TWIC – den nye fagmesse med fokus på pleje, omsorg og velfærdsteknologi.

Et stort specialområde på fagmessen er dedikeret til ”Velfærdens First Movers” – fremtidens teknologiske og velfærdsrettede løsninger og produkter. Her vil særligt udvalgte virksomheder så som MPOWR, RoboTrainer og raskrask.dk præsentere det nyeste inden for omsorg, pleje og velfærd.  En del af de innovative koncepter er så nye, at de får premiere på TWIC.

Også på en anden front byder TWIC på ny viden og inspiration. Der er nemlig sammensat et stærkt konferenceprogram over de to messedage.

På førstedagen – onsdag den 9. september – sættes der blandt andet fokus på ”Esbjerg-modellen”. I Esbjerg har man med succes arbejdet med at sætte borgere/patienter i centrum og understøtte, hvad DE oplever som livskvalitet.
Senere handler det om erfaringerne fra ”Fremtidens Plejehjem”, som Aalborg Kommune for et par år siden opførte i Nørresundby. Dagen rundes af med information om Helbredsprofilen.dk, som hjælper kronikere med at handle på egen sygdom og endelig et indlæg fra Michael J. Ibsing, direktør i Trivselsforum.dk, som veloplagt og humoristisk beretter om ”Arbejdsglæde der smitter”.

Om torsdagen er Fredericia Kommune på ”hjemmebane”, når der fortælles om fæstningsbyens efterhånden nærmest berømte model: ”Længst muligt i eget liv”.
Senere handler det om offentlige/private udviklingssamarbejder, som desværre alt for ofte støder på grund. Konsulenthuset Sussi Bianco og Fønix Advokater redegør for de typiske fejl og giver et bud på, hvad der virker.
Om eftermiddagen kan man stifte bekendtskab med en helt ny pris, som Olivia Danmark er i færd med at indstifte. ”Olivia Prisen” på 50.000 kroner skal hædre en af de mange dygtige sagsbehandlere her i landet, som formår at navigere i krydsfeltet mellem høje forventninger fra borgere og pårørende, lovgivningen og stramme økonomiske rammer.
Olivia Danmarks direktør Jan Wilken fortæller om bevæggrundene til at stifte prisen, mens skuespiller, coach og foredragsholder Jens Arentzen bidrager med en meget levende og personlig fortælling med relation til emnet.

Se mere om TWIC, First Movers, konferenceprogram med videre på www.twic.dk.

 

Kontaktperson:

Projektleder i MESSE C Hanne Iversen

75922566

hi@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk