Nyt bad på den halve tid

01. oktober 2014   |   Badmodul  |  Flere pressemeddelelser

- nu også for erhvervskunder Badmodul har i halvandet år leveret prisbillige badeværelser af høj kvalitet på den halve tid til hr. og fru Jensen – nu er virksomheden klar til at yde erhvervskunder samme service

Tid er som bekendt penge. Og tid og penge er der at spare, hvis man vælger moduler fra Badmodul, når det gamle badeværelse skal renoveres og opdateres, så det opfylder nutidens krav til design og funktionalitet.

Badmodul har med stor succes leveret prisbillige kvalitetsløsninger til privatkunder, og efter halvandet år er virksomheden nu klar til også at give erhvervskunder nyt badeværelse på den halve tid. Eller skal vi sige badeværelsER.  For med Badmoduls indtræden på erhvervsmarkedet, kan selv storentreprenøren få sine drømme opfyldt.

-        Det er altid træls at stå uden badeværelse, men for forretningsdrivende og boligudlejere er overgangen fra gammelt til nyt også dyr, siger Malthe Vad, som driver Badmodul sammen med Mads Andreasen.

Som eksempel nævner han hoteller, der må afvise gæster, mens renoveringen står på. Jo længere tid renoveringen tager, jo større indtægtstab. Dertil kommer, at udgifterne til renoveringen stiger i takt med den tid det tager at udføre arbejdet.

Og det er her Badmodul kommer ind i billedet med nye og banebrydende løsningsmodeller, som gør det muligt at renovere på den halve tid. Som det ligger i virksomhedens navn handler det om moduler. Med tre års grundigt forarbejde og inspireret af allerede eksisterende køkkenløsninger har Badmodul udviklet en række moduler, som passer sammen indbyrdes og kan samles på kryds og tværs.

-        Kunden kan få det præcis, som han/hun vil have det. Det er kun fantasien, som sætter grænser, siger Malthe Vad.  

Pt. tilbyder Badmodul 37 forskellige moduler, som produceres på eget værksted, klar til at sætte op hjemme hos kunden. Det betyder, at både tidsforbrug og udgifter holdes nede. Typisk kan Badmodul renovere et badeværelse på den halve tid, mens besparelsen ligger på 10-20 procent i forhold til traditionelt håndværksarbejde.

Malthe Vad og Mads Andreasen har mere end 12 års erfaring i branchen og har fra begyndelsen været drevet af ambitionen om at tilbyde skræddersyede løsninger med fokus på kvalitet, design og funktionalitet.

-        Det er til fulde lykkedes på markedet for privatkunder, og vi ser nu frem til også at samarbejde med erhvervslivet, siger Malthe Vad.

Og første kunde er allerede betjent og tilfreds. Således har Badmodul for nylig færdiggjort 20 badeværelser for en ejendomsadministrator i Nordjylland.

Badmodul A/S blev stiftet i 2013, og siden er det gået stærkt. Ud over indehaverne selv tæller virksomheden i dag 22 fagstærke medarbejdere. Badmodul dækker pt. København, Aarhus, Aalborg og Odense, men målet er at bliver landsdækkende.

Yderligere oplysninger:
Indehaver Malthe Vad, telefon 8171 1177, e-mail
malthe@badmodul.dk


 

 

 

 

 

Kontaktperson:

Malthe Vad

81711177

Malthe@badmodul.dk

Afsender:

Badmodul

Sankt Knuds Vej 23A
1903 Frederiksberg

81711177

Malthe@badmodul.dk

http://badmodul.dk