Nyt Aarhus-firma tilbyder hjælp til opsagte medarbejdere

04. maj 2020   |   NEXTchapter Transition  |  Flere pressemeddelelser

NEXTchapter Transition, der specialiserer sig i såkaldt ”outplacement” har etableret sig i hyggelige lokaler nederst i den ikoniske Bjarke Ingels-bygning – AARhus – på Aarhus Ø. En aftale om outplacement/genplacering er et tilbud som virksomhedsledere og -ejere kan vælge at give til opsagte medarbejder. Formålet er at hjælpe medarbejderne videre i arbejdslivet via individuelt tilpasset, personlig rådgivning.

Bag NEXTchapter står Morten Wittrup Præstbrogaard, der samtidigt er aktiv som headhunter/seniorkonsulent i regi af Pay-Back Specialist Rekruttering. Udover dette er Morten aktiv som bestyrelsesmedlem og ejerleder-mentor hos mentornetværket Sparringspartnerne.

NEXTchapter trækker på kompetencer indenfor search og headhunting, og kombinerer dyb erhvervs-, rekrutteringserfaring med livs- og ledelseserfaring. Og naturligvis ikke mindst stor erfaring med håndtering af de menneskelige aspekter af den livskrise som en fyring er for de fleste.

“Hvordan skal det næste kapitel i mit arbejdsliv se ud? Hvad vil jeg? Hvad kan jeg? Hvad gør jeg nu?”

Spørgsmålene står i kø, når det første chok over en fyring har lagt sig. Forløbet omfatter bl.a. afklaring af situation og ønsker for fremtiden. Der er behov for at den opsagte bliver i stand til at tænke helt åbent og frit omkring de muligheder der også ligger i situationen. Spørgsmålene er mange: hvad er mine muligheder, hvad er mine ønsker og drømme for mit videre arbejdsliv? fortsætte i samme jobtype?, i samme branche?, skal jeg være selvstændig nu? osv.

NEXTchapter Transition skaber via samtale, introduktion af diverse værktøjer, træning og sparring overblik over den opsagte medarbejders kompetencer og deres match med ønsker til fremtidigt arbejdsliv. Sammen med kandidaten udarbejdes der en individuelt tilpasset, effektiv jobsøgningsstrategi. Hjælp til opbygning af et godt, effektivt og informativt CV, optimering af  Linkedin-profil, samt træning i aktivt brug af sociale medier til netværksopbygning indgår i forløbet. Derudover sparring og opfølgning ifm. konkret jobsøgning og job- og netværkssamtaler.

Outplacement-forløbene kan være af kortere eller længere varighed, sammensat i dialog med kandidat og virksomhed på basis af budget og behov.

Yderligere information: Senior konsulent/direktør Morten Wittrup Præstbrogaard – mail: mwp@nextchapter.dk, tlf. 2080 9820

Bilag: foto og logo

Kontaktperson:

Morten Wittrup Præstbrogaard

20809820

mwp@nextchapter.dk

Afsender:

NEXTchapter Transition

Irma Pedersens Gade 45
8000 Aarhus C

20809820

mwp@nextchapter.dk

https://nextchapter.dk