Nyhed på Kreative Dage: Strikke-lounge for mænd

29. juni 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Koushi Radhakrishnan er vært for DM i Hurtigstrik og en strikkelounge for mænd på Kreative Dage i Fredericia

Danmarks hurtigste strikker blev for første gang kåret på Kreative Dage 2016, og på 2017-udgaven gentages dysten. 
I år foregår DM ved, at de håbefulde strikkere deltager i indledende runder på standen hos Alt om Håndarbejde, som så finder finalisterne til søndagens finale.

- Finalen er en festlig omgang, hvor de dygtige strikkere går på scenen og dyster mod hinanden og det store ur, der er hængt op. Sidst var der et heppekor for en deltager – og de havde naturligvis et strikket banner. Den type opbakning giver en super stemning, så det håber jeg, vi igen får masser af under DM-finalen, siger konkurrencens vært og konferencier, Koushi Radhakrishnan.

Den unge strikkeentusiast, kendt fra blandt andet ”Den Store Strikkedyst” på TV 2 Syd, er også på scenen fredag med et foredrag om, hvordan ”strikkeriet” endte med at blive en karriere og levevej, og desuden er han til den tid bogaktuel med sin nye bog ”Lidt farve på drengen”.

Herrestrik i Chesterfield-sofaen
Koushi har også en værtsrolle på et helt nyt tiltag på Kreative Dage, nemlig en strikke-lounge kun for mænd.
- Den bliver indrettet som et ”herreværelse” med Chesterfield-sofaer og det hele, og her kan mandlige strikkere hygge sig, mens partneren er på messe, fortæller Koushi Radhakrishnan.

Han oplever, at flere og flere mænd/drenge får øjnene op for glæden ved at strikke.
- Da jeg selv skulle købe garn første gang, syntes jeg, det var lidt pinligt, så jeg sagde, det var til min mor. Men det er blevet mere almindeligt og accepteret - ved et foredrag i København for nylig sad eksempelvis en dreng på 10-11 år og strikkede på en trøje til sig selv, beretter Koushi. På Facebook har han oprettet gruppen ”Herrestrik”, som er forbeholdt de strikkende mænd.

Kreative Dage finder sted den 27.-29. oktober 2017 i MESSE C Fredericia.
Se evt. mere på www.kreativedage.dk.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk