Nyhed hos MESSE C: Feriehusmessen 2019

27. november 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Udlejningen af ferieboliger boomer – ny messe i Fredericia samler i efteråret 2019 alle branchens aktører

I september næste år har MESSE C Fredericia premiere på ”Feriehusmessen 2019”, Danmarks første samlede forum for hele branchen.

Her mødes nuværende og potentielle ejere af ferieboliger i Danmark og udlandet med den brede vifte af aktører på området, eksempelvis udlejningsbureauer, byggevirksomheder, energifirmaer, udbydere af lege- og aktivitetsudstyr, wellnessudstyr, alarm og sikring, rådgivere, finansiering og meget andet.

- Vi tilbyder de besøgende et 360 graders indblik på feriehusområdet – med et ekstra fokus på udlejningspotentialet, siger messechef Lars Søndergaard.

Han tilføjer, at der blæser særdeles lune vinde over det danske ferielandskab i disse år:
- Det er rekord på rekord. Rekordtallet fra 2016 blev overgået i 2017. Og I de tre første kvartaler af 2018 var der 16 millioner feriehusovernatninger i Danmark – det er det højeste tal for perioden, siden statistikken startede i 2004, fortæller Lars Søndergaard.

Tilmed har Folketinget hævet det skattefrie bundfradrag til 40.000 kroner, hævet realkreditbelåningsmuligheden til 75 procent, og der er forslag om at lempe elafgiften for en del af de danske ferieboliger.

- Målet er at øge udbuddet af ferieboliger til udlejning, for ellers kan væksten i antallet af feriehusovernatninger ikke fortsætte. Faktisk er det kun omkring en femtedel af de cirka 225.000 feriehuse herhjemme, som bruges til udlejning. Her håber vi naturligvis, at Feriehusmessen kan være med til at stimulere interessen for at udleje eller erhverve sig en feriebolig med udlejning for øje – måske som investeringsobjekt eller alternativ til en mere traditionel pensionsopsparing, siger messechefen.

Han tilføjer, at godt halvdelen af alle udenlandske turisters overnatninger sker i feriehuse, som derfor er en markant motor i den danske turisme og økonomi.

Ifølge Lars Søndergaard har der været rigtig positive tilbagemeldinger fra branchen til det nye samlende koncept centralt i landet. Så der er en god interesse forud for standsalget, som starter i december.

Feriehusmessen 2019 foregår i MESSE C den 14.-15. september 2019 i MESSE C Fredericia. Læs evt. mere på www.feriehusmessen.dk.

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk