Ny tribune i Storebæltshallen!!

21. oktober 2016   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Ny tribune i Storebæltshallen!!

 

Når Flying Superkids gæster Storebæltshallen på søndag med deres 2-timers lange show, vil det foregå med en ny tribune. Flying Superkids har nemlig solgt så mange billetter, at de er blevet nødsaget til at medbringe deres egen tribune.

Derfor vil man for første gang nogensinde samle mere end 800 gæster på den ene langside af Korsør hallen til det populære show.

 

”Efterspørgslen efter vores billetter har været enormt i Korsør, hvorfor vi har sørget for at flere gæster ville få mulighed for at se vores show. Vi har derfor opbygget vores tribune, som vi normalvis benytter i vores teltopsætning om sommeren.” udtaler direktør Lars Godbersen

 

Det er ikke første gang at Flying Superkids besøger Korsør. Både i 2012 og 2014 besøgte Flying Superkids Storebæltshallen, hvor der også blev optrådt for fulde huse.

”Vi er  utrolige stolte og glade for, at Korsør’s indbyggere har taget Flying Superkids til sig, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at indfri de forventninger der måtte være til showet, eftersom det er tredje gang vi besøger byen.

 

Hvis man ønsker at se Flying Superkids i Korsør på søndag d. 23. Oktober kl. 14.00, er der stadig få billetter tilbage på www.flyingsuperkids.dk

 

Kontaktperson:

Lars Godbersen

20133399

lars@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41B
8210 Aarhus

86153010

jonatan@flying.superkids.dk

http://www.flyingsuperkids.dk