Ny tribune i Fredericia Idrætscenter!

15. november 2016   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Når Flying Superkids gæster Fredericia Idrætscenter på fredag med deres 2-timers lange show, vil det foregå med en ny tribune. Flying Superkids har nemlig solgt så mange billetter, at de er blevet nødsaget til at medbringe deres egen tribune.

Derfor vil man for første gang nogensinde samle mere end 850 gæster på den ene langside af Fredericia Idrætscenter til det populære show.

 

"Efterspørgslen efter vores billetter har været enormt i Fredericia, hvorfor vi har sørget for at flere gæster ville få mulighed for at se vores show. Vi har derfor opbygget vores tribune, som vi normalvis benytter i vores teltopsætning om sommeren." udtaler direktør Lars Godbersen

 

Det er ikke første gang at Flying Superkids besøger Fredericia. Både i 2012 og 2014 besøgte Flying Superkids Idrætscenteret, hvor der også blev optrådt for fulde huse.

"Vi er  utrolige stolte og glade for, at fredericianerne har taget Flying Superkids til sig, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at indfri de forventninger der måtte være til showet, eftersom det er tredje gang vi besøger byen.

 

Hvis man ønsker at se Flying Superkids i Fredericia på fredag d. 18. november kl. 18.30, er der stadig få billetter tilbage på www.flyingsuperkids.com.  

Yderligere pressebilleder kan finde på www.flyingsuperkids.com/press

Kontaktperson:

Lars Godbersen

20133399

lars@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

20133399

lars@flyingsuperkids.com

http://flyingsuperkids.com