Ny sikringsmesse får premiere i efteråret

24. marts 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Fagmessen ”Danish Security Fair” i Fredericia bliver det nye udstillingsvindue for sikkerhedsbranchen

Det handler om sikkerhed og sikring på professionelt plan, når MESSE C Fredericia den 29.-30. november 2017 for første gang inviterer til fagmessen ”Danish Security Fair”.

Her vil udstillere fra sikkerhedsbranchen præsentere den nyeste teknologi og de seneste løsninger inden for blandt andet overvågning, indbrudssikring, vagtarbejde og brandforebyggelse.

Blandt de aktører, som allerede har meldt deres ankomst til Danish Security Fair, er Scanview A/S – en af landets førende specialister inden for kameraovervågning.
Salgsdirektør Johnny Klausen bakker helhjertet op om den nye fagmesse:
- Vi er i en branche, der udvikler sig ekstremt i forhold til det digitale, det globale og nye trusler. Både kunderne og vi har behov for et fælles forum, der sætter fokus på fremtidens løsninger, understreger Johnny Klausen.

Også Jan Julin, formand for Foreningen af Eksaminerede Sikringsledere i Danmark, hilser initiativet meget velkomment:
- Sikkerhedsbranchen skal konstant være på forkant, og det kræver, at vi går nye veje. En nyskabende og professionel messe er et godt skridt på vejen, påpeger Jan Julin.

Danish Security Fair er fagmessen som med et højt fagligt niveau, skaber værdi for branchen som helhed. Både udstillere og besøgende skal hjem med noget der har inspireret, skabt nye kontakter og forbindelser.
Desuden bliver der arrangeret et ambitiøst konferenceprogram og skabt rum for events og demonstrationer af eksempelvis nye produkter og systemer.

MESSE C Fredericia er med 33.000 kvadratmeter under tag, central placering i Danmark og 4.000 gratis parkeringspladser Danmarks nok stærkeste partner på planlægning og afvikling af fagmesser. Det skal naturligvis også gennemsyre alle aspekter af Danish Security Fair, at sikkerhedsbranchen nu har fået en professionel messepartner, lyder det fra Peter Ricardo Poulsen, projektleder i MESSE C.

Læs mere om messen på www.danishsecurityfair.dk

 

Kontaktperson:

Projektleder Peter Ricardo Poulsen

42742415

prp@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk