Ny sangbog af Bo Schiøler: Seniorerne synger

02. oktober 2020   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Musiker, dramatiker og sangskriver Bo Schiøler udkommer med ny sangbog bestående af 40 originale sange. Ultimo oktober fylder Bo Schiøler 75 år, men alderen stopper ikke ham. Schiøler udkommer nu med en sangbog for og til pensionister.

"Jo, efter 44 år som sangskriver og dramatiker for børn og unge på Vesterbro Ungdomsgård, blev jeg i 2011 en vaske-ægte pensionist.”

I ”Seniorerne Synger” åbner Bo Schiøler gennem 40 originale sange op for alderdommens udfordringer, fordomme og lyse stunder. Sangene er alle skrevet fra en +65-årigs perspektiv. Disse nye sange er skrevet til de ’modne danskere’. Med humor og livslyst giver Schiøler en musikalsk stemme til alle de mange seniorer der – ligesom han selv – stadig kan lide livet, som kan tænke, føle og handle, og som værdsætter gode sange fra deres egen erfaringsverden. Med noder og guitar-becifringer er sangbogen både en fandenivoldsk protest og et ømt vidnesbyrd fyldt med sange, som skal synges sammen i fællesskab.

Bo Schiøler har i mere end 50 år givet os en overflod af digte, sange og teaterstykker. Først, i 44 år, som sangskriver for Vesterbro Ungdomsgård, der bl.a. førte til albummet ”Kattejammer Rock” (1976), siden 2014 som leder af seniorbandet Bo Schiøler & Skavankerne. For selvom Bo Schiøler fylder den flotte alder af 75 år ultimo oktober, er han stadig godt i gang. I gang med at suge inspiration, skrive nye sange, afholde koncerter og indspille CD’er. En beundringsværdig, livslang karriere som har indbragt ham et hav af priser. Han er bl.a. Ridder af Dannebrog, modtager af DJBFAs hæderspris, Martin Andersen Nexøs Æreslegat, Scherfig-Kirk-Gelsted Prisen, Gerda Prisen m.fl.


Bo Schiøler: Seniorerne synger

Indeholder bonus cd'en "Rekviem for Kraka"

ISBN: 978-87-93928-42-8
Bogen er på 100 sider og udkommer d. 20. oktober 2020
Pris: 160 kr.
Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere

Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar.

Kontaktperson:

Forlaget Underskoven

33150515

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Store Kirkestræde 1
1073 København K

33150515

forlaget@underskoven.dk

https://www.underskoven.dk/