Ny pressemeddelelse oprettet: 13.07.2021 08:18:57

13. juli 2021   |   Ennogie ApS  |  Flere pressemeddelelser

Ennogie fordobler omsætningen i svær Corona-tid og sætter kurs mod fondsbørsen.

At Corona har givet panderynker i de fleste virksomheder, er en kendt sag. For Ennogie har det betydet stor vækst i salget til private, mens det professionelle marked har brugt længere tid til at finde deres ben at stå på. Med en samlet vækst i omsætningen på 93% i 2020 kom Ennogie relativt sikkert igennem Corona, selvom ambitionerne rakte til mere.

“I lyset af de store udfordringer Corona har bragt med sig på både salgssiden og især på leverandørsiden, så er vi godt tilfredse med fremgangen” udtaler direktør Lars Brøndum Petersen. “Usikkerheden gjorde, at vi rykkede tættere sammen i bussen - med afstand og hjemmearbejde - og har bl.a. gjort, at vi ikke har ansat nye medarbejdere i det tempo vi havde planlagt”, fortsætter Lars.

Med en fantastisk start på 2021 med en tredobling i ordreindgangen og en stor stigning i interessen fra det professionelle marked ser Ennogie optimistisk på fremtiden med en forventning om at gøre kunststykket fra 2020 efter med endnu en fordobling af omsætningen i 2021.

“Væksten er drevet af en stærk bæredygtighedsagenda i byggeriet, hvor nye begreber som DGNB certificering, cirkulær økonomi og energifællesskaber vinder indpas i hverdagen”, fortæller Lars Brøndum Petersen. “Hvilket er en agenda vi gør alt for at understøtte i vores nuværende og fremtidige udviklingsarbejde, som betyder vi arbejder intenst med bl.a. miljøvaredeklarationer på vores produkter, lancering af vores cirkulære koncept Ennogie Refurb og udvikling af både smart meter og batteri til at skabe en intelligent energiløsning til hjemmet” indskyder teknisk direktør Kristian Harley Lindholm.

En fremtid som børsnoteret virksomhed ligger lige om hjørnet, da Ennogies ejere og bestyrelse har sagt ja til et tilbud fra børsnoterede SmallCap Danmark om at arbejde hen mod et opkøb i efteråret.

“Jeg mener, at en cleantech vækstvirksomhed som Ennogie hører hjemme på fondsbørsen, hvor adgangen til fremtidig kapital og bred eksponering er nøgleordene” siger hovedaktionær Kim Haugstup Mikkelsen.

“Vi har gennem opkøbsmuligheden fra SmallCap Danmark en unik mulighed for at bruge det momentum, der er i den grønne omstilling til at komme hurtigt, men kontrolleret, på Børsen” fortsætter han.

Selve transaktionen er et eksempel på en stigende tendens, især i USA, hvor en børsskal, en såkaldt SPAC, køber en vækstvirksomhed for hurtigere at komme igennem en børsnotering uden at virksomheden selv skal igennem det opslidende arbejde, som en ren børsnotering kan være.

Om Ennogie:

Ennogie, som blev grundlagt i 2010, er en innovativ virksomhed, som producerer og sælger et banebrydende solcelletag, der kombinerer egenskaberne fra traditionelle tage og solceller i et og samme produkt. Ennogie er blevet hædret med en lang række priser og anerkendelse på grund af virksomhedens innovative teknologier, som bidrager til en bæredygtig fremtid, hvor æstetik, brugerkomfort og rentabilitet er i balance.

Yderligere information kontakt:

Lars Brøndum Petersen, CEO

Mobil: 53562754

Mail: LBP@ennogie.com

Kontaktperson:

Lars Brøndum Petersen

53562754

lbp@ennogie.com

Afsender:

Ennogie ApS

Orebygårdvej 16
7400 Herning

+4551882665

info@ennogie.com