Ny ledelse i Bowitek - Steen Meldgaard Laursen er ny adm. direktør og Flemming Madsen er nyudnævnt teknisk direktør

29. maj 2019   |   Bowitek ApS  |  Flere pressemeddelelser

Bowitek er inde i en rivende udvikling efter lanceringen af en helt ny metode til strømlinet CE mærkning - Bowitek er den eneste danske safety virksomhed, der kan strømline CE mærknings-processen med beviseligt store besparelser i tid og penge, uden at gå på kompromis med kvaliteten - tværtimod. Derfor styrker Bowitek sin ledelse med et nyt ledelsesteam bestående af Steen Meldgaard Laursen som ny administrerende direktør og Flemming Madsen som nyudnævnt teknisk direktør. Begge direktører starter i deres nye stillinger den 1. juli 2019.

Steen Meldgaard Laursen er oprindelig uddannet indenfor IT. Han har arbejdet som direktør og salgschef (Mærsk Data) i de 15 år, hvor han boede i København. Her støttede Steen kunderne i et lignende effektivitets- og kvalitets-løft, som det Bowitek hjælper kunderne med i dag. Senest har han bl.a. arbejdet som Salgsdirektør i EWII Mobility i Kolding.

Steen Meldgaard Laursen udtaler i forbindelse med sin tiltræden: “Jeg glæder mig utroligt til at tage Bowitek til det næste trin. Vi har viden, værktøjer og metoder, der er helt unikke. Sammen med Bowiteks stab af eksperter kan vi virkelig gøre en forskel. Vores mantra vil være, at Bowitek aldrig lader en kunde fejle. Vælger man Bowitek er man i sikre hænder.”

Flemming Madsen er allerede et kendt ansigt i Bowitek som Områdechef for Sjælland. Flemming vil i sin nye stilling som teknisk direktør have ansvaret for Bowiteks safety engineers i hele landet, og styre såvel kvalitet som fremdrift i leverancer og projekter.

Flemming Madsen udtaler i forbindelse med sin tiltræden: “Vi har de bedste safety engineers og et helt fantastisk sammentømret team, som det er en fornøjelse at lede og arbejde med. Jeg vil gøre mit yderste til at vores kunder, udover state-of-the-art kvalitet også vil opleve den glæde og entusiasme vi har i vores opgaveløsning.”

Formanden for Bowiteks bestyrelse, Stig Kejser Nielsen, udtaler i anledning af ansættelserne: “Vi er virkelig glade for at kunne sætte så stærkt et ledelsesteam for Bowitek på så vigtigt et tidspunkt i virksomhedens historie. Vi står over for helt nye måder at samarbejde med vores kunder på - ikke kun i den praktiske løsning af opgaverne, men også i den strategiske dialog med topledelsen i virksomhederne hvor sikkerhed rettelig hører hjemme.”

Pressekontakt: Henvendelse om yderligere information til bestyrelsesformand Stig Kejser Nielsen,  +45 40 30 89 30.


Om Bowitek. Bowitek har siden 2009 leveret state-of-the-art CE mærkning til danske virksomheder, og har i dag en række af de største danske produktionsvirksomheder som faste kunder - kunder, der stiller de højeste krav til deres CE mærkninger og sikkerhed. Bowitek har afdelinger i Fredericia, Valby og Randers, og beskæftiger i dag 12 medarbejdere. www.bowitek.dk

Foto vedlægges separat. 

Foto: Det nye ledelsesteam i Bowitek: Steen Meldgaard Laursen (tv), ny administrerende direktør i Bowitek, og Flemming Madsen (th), nyudnævnt teknisk direktør i Bowitek. Begge direktører starter i deres nye stillinger den 1. juli 2019.


Bowitek: www.bowitek.dk