Ny hjemmeside skaber overblik for låneforbrugeren

16. august 2018   |   Finansr  |  Flere pressemeddelelser

Mange forbrugere finder det i dag det uoverskueligt at skulle agere rundt mellem de mange låneudbydere og deres tilbud. Det kan ofte være uigennemskueligt, hvilket låneselskab som passer bedst til selve forbrugeren samt hvilke fordele det pågældende låneselskab egentlig tilbyder. Med dette som sin begrundelse har en ny hjemmeside forsøgt at gøre lånemulighederne lettere tilgængelige for forbrugeren. Der er taget udgangspunkt i, at det skal være så let for forbrugeren som muligt at sammenligne diverse låneselskaber, således det perfekte kviklån kan findes.

Det er i takt med den kontinuerlige digitalisering og det fortsatte storforbrug af internettets mange muligheder, at lån, der bliver optaget online, er stigende. Låneprocessen sker langt hurtigere online, fremfor et møde i banken, hvor en objektiv part først skal vurdere lånets realitet. Forbrugeren har altså langt større lånefrihed, når man snakker om at låne online. Fra godkendelsen af lånet og til forbrugeren modtager det ønskede beløb, går der ofte ikke mere end 24 timer – og det er lige præcis det, der tiltrækker de mange låneforbrugere i dag. 

Til formål at gøre op med uoverskueligheden

Den nye hjemmeside hedder finansr.dk og har som det primære formål at hjælpe danskere med at finde det bedste kviklån under gennemskuelighed og overblik. Hjemmesiden kan være en medvirkende faktor i forbrugernes opfattelse af lånemarkedets-junglen, således drømmen om den nye iPhone eller den længeventede rejse kan blive en realitet.

Og det er især kviklån, der de seneste år har vundet popularitetskonkurrencen blandt markedets låneudbydere. Et kviklån tiltrækker flere forbrugere både grundet udbetalingens hastigheden, men også fordi der er en vis mængde frihed forbundet herved. Både beløb, udbetaling samt anvendelse er op helt til forbrugeren selv og skal dermed ikke skal åndes i nakken af en overordnet. 

Denne nye hjemmeside tilegner netop forbrugerne yderligere frihed i og med, at platformen indhenter, sammenholder samt analyserer de forskellige lånetilbud ud fra lånemarkedets udbydere. Hjemmesiden fungerer så at sige som et bindeled mellem markedets låneudbydere og forbrugerene, hvor begge parter bliver respekteret og værdsat. Hjemmesiden promoverer de mange låneselskaber for forbrugerne, der samtidig bliver præsenteret for markedets bedste udbydere på en let tilgængelig og tidsbesparende måde.

Et sted hvor alle kan være med

Hos finansr.dk er det vigtigt, at alle forbrugere kan finde tryghed i at være med. Som udgangspunkt er lånemulighederne aldersbegrænsede, men der kan dog findes enkelte undtagelser. Det kræves som oftest, at alle lånere skal være fyldt 21 år, da bankerne har brug for sikkerhed i forbindelse med tilbagebetaling af lånet. Nogle af hjemmesidens låneudbydere er dog villige til at sænke aldersgrænsen, så der er stadig muligheder herfor. Det kunne eksempelvis være, at du som studerende ikke kan få SU’en til at række hele måneden ud, og derfor har brug for lidt ekstra for at få enderne til at hænge sammen. 

Med et kviklån opdaget gennem denne hjemmeside, bliver forbrugeren fri for udfyldning af diverse dokumenter for blot at komme i betragtning til et lån i banken. Og dette er også gældende for de mindre garvede brugere af internettet i dagligdagen. Forhåbningen med hjemmesiden er at gøre det så nemt og let tilgængeligt som overhovedet muligt for alle forbrugere at være med.

Enkelte låneudbydere tilbyder endda et rentefrit lån, hvilket for nogle forbrugere lyder helt ideelt. Disse låneudbydere bliver også sammenlignet med det resterende felt af markedets låneselskaber. Derfor er hjemmesidens helt konkrete omdrejningspunkt altså forbrugerne, deres individuelle behov og dagligdag samt deres perspektiv på de eksisterende lånemuligheder.

De mest populære låneselskaber

Det er dog ikke helt uden fordomme, at flere forbrugere ofte rynker på næsen, når online pengelån bliver nævnt. Selvom danskerne i stigende grad benytter sig af det mangfoldige udbud af lånemuligheder online, findes der stadig skeptikere iblandt. Her hævdes det at være mere sikkert at gå i banken, og få godkendt sit ønskede lånebeløb. Usikkerheden stammer fra de mange lånemuligheder, der findes, da det er svært for forbrugerne at finde sin plads i sikkerhedens og tryghedens rammer. Danmark har trods alt et af de største udvalg af låneselskaber i hele Europa. Men derfor er det ikke undrende, at de mindre erfarne forbrugere kan risikere at falde i gruppen med en langt større tilbagebetaling end det oprindelige lånebeløb.

Og det er netop det, som hjemmesiden indleder til. I takt med at finde det bedste kviklån under lethed og overskuelighed er det sikkerheden herunder, som spiller en væsentlig rolle. Dette ses eksempelvis tydeligt, idet at hjemmesiden fremhæver flere af de mest populære og anderkendte danske låneselskaber. Når forbrugerne hører disse velkendte låneudbydere, bliver der med det samme skabt en association –til reklamer, der ruller hen over TV’et. 

Fokus på markedets gennemsigtighed 

Som en af hjemmesidens vigtige punkter må anvendelsen af lånebeløbet være helt privat. Det vedkommer ingen andre end forbrugeren selv, hvad lånet skal benyttes til. Fra at holde fokus her kan hjemmesiden i stedet fokusere på at præsentere forbrugernes mulige lånemuligheder. Helt ærligt. Og når forbrugeren forhåbentlig har fundet det helt rette lån, der matcher ham eller hende, behøves der ingen grund til betvivlelse vedrørende uventede konsekvenser, der pludselig kan opstå i forbindelse med optagelsen af lånet.

Alle vilkår og andre relevante forhold er tydeligt tilkendegjort – selv for den mindst erfarne bruger af internettet. Derfor bliver der fra hjemmesidens perspektiv lagt vægt på, at både ÅOP og andre væsentlige betingelser bliver tydeliggjort. Dermed bliver sidestillingen og sammenligningen af markedets mange låneudbydere fremmet i overskuelighedens lys inden for en meningsfuld retning.