Ny dansk platform for online events vil redde Corona-ramte virksomheder

01. april 2020   |   Ticketbutler (Events Online)  |  Flere pressemeddelelser

Danmarks første platform for online events er netop lanceret og ambitionerne er tårnhøje. "Events Online" vil hjælpe virksomheder med at komme bedst muligt igennem COVID-19 krisen, og samtidig give danskerne oplevelser at være sammen og tale om.

Ifølge en undersøgelse lavet af Dansk Erhverv i perioden 18.-19. marts 2020* har deres medlemmer inden for oplevelsesbranchen i gennemsnit mistet 81 pct. af deres omsætning grundet Coronakrisen. Samtidig er hele befolkningen ramt af landets nedlukning og må holde sig hjemme, og derfor er der mange, som ikke får dækket behovet for at være social og få nye oplevelser. Men det kan den nye danske platform Events Online hjælpe med at løse.

Konceptet er simpelt. Inden eventens start får gæsten leveret en pakke til sin hoveddør. Med pakkens indhold kan du aktivt deltage i eventet mens facilitatoren streames live. Lige nu kan du f.eks. købe billetter til en robot-workshop, en kaffesmagning, hvor du bl.a. møder kaffebonden i Nicaragua, og du kan bage brød med Gorm fra Gorms pizza.

Bag Events Online står startuppet Ticketbutler, som leverer tekniske løsninger til event arrangører. De blev selv ramt hårdt af Coronakrisen med et tab på over 90 pct. af deres omsætning på én uge.

- “Vi sad i krisemøde. Hen mod slutningen af det triste møde, udsprang idéen om Events Online. Energien fossede ind i os, og det kunne ikke gå hurtigt nok med at få opbygget platformen, så vi kunne hjælpe andre virksomheder i krise – og give danskerne oplevelser at være sammen om.” fortæller Mads Kjer, grundlægger og direktør af Ticketbutler og Events Online.

Fra krise til lancering på otte dage

Med en hel branche i krise og danskerne lukket inde i hver deres hjem, stod det klart, at der ingen tid var at spilde. Otte dage efter krisemødet i Ticketbutler blev Events Online lanceret i onsdags.

- “Jeg er vildt stolt over, at vi lynhurtigt har fået skabt et koncept og bygget en platform, som både hjælper de kriseramte virksomheder med at skabe forretning, og kan være med til at dække danskernes behov for at være sociale og få oplevelser uden for hjemmet” siger Mads Kjer, og forsætter: “Når jeg har ringet ud til arrangører, er jeg ofte blevet takket mange gange for at give dem muligheden for at blive en del af vores platform. Og mine bekendte kan ikke slet vente med at deltage som gæster”.

Events Online indeholder allerede forskellige typer arrangementer og mange flere er på vej. “Vi får konstant flere events ind på platformen. F.eks. kan du snart deltage i en workshop med ansigtsmaling for børn eller lave mad med insekter” fortæller Mads Kjer grundlægger og direktør af Events Online.

Billetter til de online events kan købes gennem Events Online på eventsonline.dk


Faktaboks:

Virksomhed: Ticketbutler/Events Online
Hjemmeside til Events Online: eventsonline.dk
Hjemmeside til Ticketbutler: ticketbutler.io
Lancering af platformen: 1. april 2020
Grundlæggere: Mads Kjer, Emil Kjer og Kyle Thomson