Ny børnebog: Det er mig den sorte kat

22. juli 2019   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Kunstner og forfatter, Anne Sofie Hornemann, udkommer med sin fjerde børnebog "Det er mig den sorte kat" om katten Charlie, der bliver nødt til at rejse ud og finde sig en ny familie

”Jeg blev liggende under mit sæde, og toget, der standsede ved hver station, blev ved med at tage nye mennesker om bord, så jeg ikke havde en chance for at komme af. Det var lige ved at gå galt for mig, da en dame med en lille tyk hund steg på, heldigvis nåede hun ikke at se mig, da jeg var kravlet ind under sædet, der havde været mit skjulested, for at være klar til at komme af. 

Men damens lille tykke hund havde fået færten af mig og prøvede at komme i kontakt med mig og gøede en utålelig høj gøen. Seriøst det burde være forbudt med så dårligt opdragede dyr på offentlige steder, se nu bare mig, jeg lå jo bare her og passede mig selv og ville være i fred.”

Det er mig den sorte kat er fortællingen om katten Charlie, der flytter fra sin katte-allergiske familie og må rejse gennem en enorm og farlig verden, til han til sidst kan finde sin nye familie. Hos sin nye familie møder Charlie stadig mange udfordringer: bl.a. en sur nabokat og meget energisk mops.

Børnebogen, Det er mig den sorte kat, er skrevet og illustreret af Anne Sofie Hornemann. Anne Sofie Hornemann er kunstner og forfatter. Hun har tidligere udgivet børnebøgerne Sommerfuglen og Edderkoppen, Solsorten der ville se verden og den forheksede skov ved samme forlag.


Anne Sofie Hornemann: Det er mig den sorte kat

ISBN: 978-87-93610-96-5
Bogen er på 90 sider og udkommer d. 26. juli 2019
Pris: 250 kr.
Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere

Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar.

Kontaktperson:

Forlaget Underskoven

33150515

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Store Kirkestræde 1
1073 København K

33150515

forlaget@underskoven.dk

underskoven.dk