Ny bog om relationel kapacitet

28. maj 2018   |   Forlaget Mindspace  |  Flere pressemeddelelser

Offentlige organisationer med en høj kvalitet i det tværgående samarbejde – den relationelle kapacitet – har mere tilfredse borgere, højere faglig kvalitet og er mere effektive. Høj relationel kapacitet betyder også en mindre grad af udbrændthed og højere jobtilfredshed blandt medarbejderne.

Hvis offentlige organisationer skal lykkes med at håndtere de mest komplekse velfærdsopgaver, så er netop det tværfaglige samarbejde en meget vigtig strategisk ledelsesindsats. Forståelsen for og kompetencerne til at finde løsninger på tværs, når og hvor opgaverne kræver det, er i sidste ende afhængig af en samlet ledelsesindsats.

Bogen Relationel kapacitet giver et sammenhængende bud på, hvorfor vi har brug for at opbygge en høj grad af relationel kapacitet, hvad begrebet relationel kapacitet dækker over, og hvordan offentlige organisationer trin for trin kan arbejde med det i praksis.

Bogen henvender sig til ledere, konsulenter og medarbejdere.

 

CARSTEN HORNSTRUP: Ph.d., forfatter og partner i joint action. Både i sit konsulentarbejde og i sin forskning fokuserer Carsten på at udvikle kvaliteten i tværfaglige og tværsektorielle samarbejdsprocesser, primært i offentlige organisationer.


JACOB STORCH: Ph.d., forfatter og partner i joint action. Jacob Storch har med sin internationale profil været banebrydende for systemisk rådgivningspraksis.

Kontaktperson:

Marianne Kølle

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

Afsender:

Forlaget Mindspace

Ryesgade 77 th.
2100 København Ø

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

http://www.forlagetmindspace.dk