Ny bog af Torben Giver Andersen: Nye italienske fabuleringer

17. februar 2021   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Efterfølgeren til "Italienske fabuleringer"

"Nye italienske fabuleringer” er i lighed med den tidligere udgivelse af ”Italienske fabuleringer” (Forlaget Underskoven 2019) en meget varieret samling noveller med et rigt indhold af fantasier og drømme hos hovedpersonerne, der bevæger sig, til tider eventyragtigt, i samspil med historie, legender og hverdag.

Fortællingerne er uden indbyrdes sammenhæng, og er ikke selvbiografiske eller missionerende for politiske eller religiøse holdninger, men er udtryk for ønsket om, at læseren lader sig rive med af en kort, enkel, undertiden poetisk skrivestil, der giver plads til stemninger, spændinger, dramatik, overraskelser og mystik.

Alle medvirkende, mennesker som dyr, er ligesom fortællingerne frit opfundne, men anbragt i konkrete, eksisterende italienske lokaliteter, af og til med udløbere til andre lande.

Torben Giver Andersen er cand.mag. i fransk og italiensk. Efter en del år med undervisning og administration i gymnasieskolen, foruden to stipendieophold på Det danske Akademi i Rom med efterfølgende udgivelser af lærebøger i italiensk, flyttede han i 1990 til Italien som lektor i dansk ved Roms universitet. Ud over den daglige undervisning i sprog og litteratur har han her beskæftiget sig med kulturturisme og journalistik samt samarbejdet med De danske Akademi i Rom omkring kulturelle initiativer som kunstudstilling og bogudgivelse. Han har siden 1990 boet fast i Italien.


Torben Giver Andersen: Nye Italienske Fabuleringer

ISBN: 978-87-93928-56-5

Bogen er på 108 sider og udkommer d. 5. marts 2021
Pris: 199 kr.
Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere

Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar.

Kontaktperson:

Forlaget Underskoven

33150515

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Store Kirkestræde 1
1073 København K

33150515

forlaget@underskoven.dk

https://www.underskoven.dk/