Ny bog af Tanja Lykke: Lykkesmed

27. oktober 2021     |  Flere pressemeddelelser

Dødsangsten fra en traumatisk fødselshistorie huserer i Tanja Lykkes indre indtil hun ser den direkte i øjnene

Alle mødre har en fødselshistorie, og forfatter Tanja Lykke vil vove den påstand, at alle mødre kender mindst en anden kvinde, som har en foruroligende fødselshistorie

Personligt blev hun ramt af en alvorlig svangerskabsforgiftning og en fødselskrampe, der krævede en indlæggelse på intensiv afdelingen. Denne traumatiske fødselshistorie plantede en dødsangst indeni og en frygt for at blive gravid igen. I forhåbning om at blive mor påny gik hun i gang med et indre oprydningsarbejde, der ruskede op i fortidens mørke mareridt. I Lykkesmed fortæller Tanja Lykke om hendes liv i de måneder, hvor bearbejdelsesprocessen kulminerede og hvor hun til sidst stod ansigt til ansigt med dødsangsten. Derefter spirede lys, lykke og kærlighed frem i alle dele af hendes liv.

D. 6.11.2021 debuterer Tanja Lykke (f. 1981) med bogen Lykkesmed. Hun inviterer særligt mødre med en foruroligende fødselshistorie og personer med angst til at læse bogen. Det er hendes håb, at historien vil inspirere andre til at bearbejde traumatiske oplevelser og angst. Bogens titlen er tvetydig og er dels en sammensmeltning af hendes mellemnavn og hendes kærestes efternavn, men udtalt lidt anderledes, kan den ligeledes forstås, som at hun er lykkedes med at tilintetgøre sin dødsangst.

Tanja Lykke: Lykkesmed

ISBN: 978-87-93928-81-7

Bogen er på 168 sider og udkommer d. 6. november 2021

Pris: 179 kr.

Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere

Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar.

Kontaktperson:

Forlaget underskoven

33150515

forlaget@underskoven.dk

Afsender: