Ny bog af Ruth Lange: Jul i Nordby Præstegård

03. november 2021   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Ruth Langes julekalender-bog har det hele - også en masse sange

Jul i Nordby Præstegård er fuld af kærlighed til den landsby, forfatteren Ruth Lange er født og vokset op i. Romantikken i den hyggelige by, de kæmpende nisser og de glade børns drømme om mirakler - det hele er med. Også en masse fine sange fra velkendte kunstnere som Linda Andrews og Jesper Lundgaard.

Ruth Lange har taget hyggen tilbage til december måned, og i år kan alle være med - store som små. Titelsangen sætter scenen. Den smukke ballade svæver over den gamle landsby og ser alt, hvad der sker. Ser familien, der flytter ind i den kolde præstegård, ser nisserne, der venter og håber. Ser alle byens børn, der hver især ønsker sig en særlig ven, og man fornemmer allerede nu, at der vil ske fine mirakler.

Historien fra gamle dage kan begynde…

Hver dag i december tændes kalenderlyset og familien samles. Så åbner vi for en ny låge og hører et nyt kapitel, hvor landsbylivet tilbage i 1959 udfoldes. Børnene leger og nisserne kæmper mod præstens nisseforbud.

Der er strøet sange udover hele bogen ved hjælp af QR-koder, og titelsangen er en ørehænger af en ballade med velklingende Linda Andrews som vokalist. Det er en helt usædvanlig bog med smukke finurlige illustrationer og masser af overraskelser til hele december.

De gode historier sætter sammen med illustrationer og sange rammen for hyggelige stunder med hele familien. Den oser af gammeldags julehygge!


Ruth Lange

Ruth Langes Tekster

I kommission hos Forlaget Underskoven

ISBN: 978-87-97343-10-4

Bogen udkommer d. 4. november 2021

Pris: 249 kr.

Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere

Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar.

Kontaktperson:

Forlaget underskoven

33150515

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

33150515

forlaget@underskoven.dk

https://www.underskoven.dk/