Ny bog: Verdensmesterens krønike

26. maj 2008   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Peter Christensen blev dansk verdensmester i kickboxing i 1997. Han har nu skrevet Verdensmesterens krønike, en filosofisk bog om tankerne han har gjort sig om at flytte til Dubai. Bogen beskriver de politiske aspekter som ligger til grund for flytningen.

Peter Christensen blev dansk verdensmester i kickboxing i 1997. Han har nu skrevet "Verdensmesterens krønike", der tager udgangspunkt i hans forestående flytning fra Danmark til Dubai. Forfatteren redegør for de overvejelser, der ligger til grund for beslutningen om at flytte fra Danmark. Han slår fast, at kapitalismen i Dubai er baseret på en universel retfærdig tolkning af menneskerettighederne og forklarer yderligere, hvordan han finder den danske fællesskabstanke med udgangspunkt i socialismen hindrende for hans personlige udvikling og søgen efter succes.

Verdensmesteren, Peter Christensen, udgav sin første bog, "Verdensmester med vilje" i 2005. Den beskriver, hvordan hans verden ændrede sig, da han blev kørt ned af en lastbil og pådrog sig en hjerneskade, der tvang ham til at revurdere sit liv som atlet, model og spirende reklametegner. "Verdensmesterens krønike" er en redegørelse for årene efter udgivelsen af "Verdensmester med vilje" og tankerne han har gjort sig siden hen. Ifølge Peter Christensen er bogen tænkt som det første af flere værker, der vil fokusere på hvordan succes, lykke og rigdom opnås, og er indenfor rækkevidde for alle.

Yderligere informationer fås hos Forlaget Underskoven, tlf. 33 15 05 15.

Med venlig hilsen

Rie Kooistra

Peter Christensen: Verdensmesterens krønike

ISBN: 978-87-91947-34-6

Privatforlaget

191 sider

219 kr.

Kan købes hos alle boghandlere

Udkommer d. 5 juni 2008.

 

Kontaktperson:

Rie Kooistra

33 15 05 15

rie@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Frederiksberggade 30
1459 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk