Ny bog: Sapientias Bog

11. oktober 2010   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Ny bog af Anita Landgren, der udforsker drømmenes verden, udkommer d. 15. oktober.


En sjæls forløsning set gennem drømme
Sapientias Bog er en beretning om en oprørsk og utilpasset sjæl, for hvem det endelig lykkes at trænge igennem til bevidstheden. Dette bliver begyndelsen på en lang og farlig færd hen mod en indre samling. Sjælen udtrykker sig igennem drømme, og bogens dagbogsform viser meget tydeligt, hvorledes bevidstheden forsøger og, over år, lykkes med at rette ind efter sjælens behov.
Bogens personlige stil modsvares af den medfølgende cd-roms 800 siders dokument, med symbolfortolkninger og tilhørende eksempelsamlinger. Cd-rommen er tematiseret, kronologiseret og meget let at manøvrere rundt i ved hjælp af bogmærkerne. Sapientias Bog er desuden udstyret med en omfattende litteraturliste der spænder over emner indenfor bl.a. religion, psykologi og alternativ behandling.
Anita Landgren er cand.mag. i fransk, idræt og psykologi, men opsagde efter et par år i jungiansk analyse sin lektorstilling på et gymnasium for at give sig i kast med sin personlige udvikling. Hun har arbejdet med drømmegrupper og individuelle drømmetydninger i nogle år, og læseren kan i denne bog bl.a. drage nytte af hendes omfattende viden om drømme for at få større forståelse for sine egne.

Yderligere informationer fås hos Forlaget Underskoven, tlf. 33 15 05 15
Med venlig hilsen
Jenny Johannessen

Anita Landgren: Sapientias BogISBN: 978-87-92662-07-1277 sider + Cd-rom med 800 sider.Vejl. pris 349,- kr.Eget forlagI kommission hos Forlaget UnderskovenUdkommer d. 15. oktoberKan købes hos alle boghandlere eller bestilles på www.underskoven.dk

Kontaktperson:

Jenny Johannessen

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Frederiksberggade 30
1459 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk