Ny bog: Mærk efter!

23. oktober 2015   |   Forlaget Mindspace  |  Flere pressemeddelelser

TID TIL AT MÆRKE EFTER? Det stive strå, der ikke giver efter for blæsten, knækker. Det samme gør mennesker, hvis vi kun kan stå fast og ikke mærker efter – i tide.

For at passe godt på os selv og hinanden må vi mestre en sund balancegang mellem at mærke for lidt og for meget. Når vi evner at mærke efter på afbalanceret vis, forebygger det stress og sygdom og giver os en mental robusthed mod livets små og store stød,så vi kan leve dét liv, vi dybest set ønsker os.

Mærk efter! er en vejledning i, hvordan du bruger og passer på din evne til at mærke efter. Jesper Bay-Hansen giver dig den nyeste viden på området og underbygger den med tanke-vækkende eksempler og livsbekræftende øvelser.

 

Omforfatteren

Jesper Bay-Hansener speciallæge i almen medicin, specialist i klinisk sexologi og parterapeut. Han er forfatter til flere bøger om livsglæde, lykke og lyst, herunder bestselleren Recepten på lykke(2011). Til daglig har han en privat samtaleklinik. Derudover underviser han på forskellige sundhedsuddannelser og holder kurser og foredrag. Er tilknyttet DR’s ekspertpanel Lev Nu, hvor han besvarer spørgsmål om sex- og samliv.

 

Omserien Skolen for livet

Bogserien ’Skolen for livet’ tager fat på nogle af de mest grundlæggende spørgsmål om de færdigheder, vi bruger til at finde os til rette med det moderne livs udfordringer. På den måde er serien også et bud på et moderne dannelses-repertoire. Læs mere om serien på forlagetmindspace.dk.

 

Mærk efter!

Af Jesper Bay-Hansen

Serie: Skolen for livet

Sidetal: 168

ISBN: 978-87-92542-79-3 (trykt bog)

Pris: 148 kr.

ISBN: 978-87-92542-80-9 (e-bog)

Pris: cirka 108 kr.

Udkommer 23. oktober 2015

 

Kontaktperson:

Marianne Kølle

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

Afsender:

Forlaget Mindspace

Ryesgade 77, kld. th.
2100 København Ø

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

http://www.forlagetmindspace.dk