Ny bog: Løsblade fra mit liv og verdens mangfoldighed

27. august 2018   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Inspirerende samling af erindringer af Erik Pontoppidan om hans barndom på Frederiksberg og Møn samt hans mange efterfølgende rejser

"Da jeg ti år senere, i foråret 1969, rejste til Indien over land langs ”The Hippie Trail”, oplevede jeg et fascinerende deja-vu med hensyn til damplokomotiver, fordi disse dengang stadig var den altdominerende trækkraft på det indiske jernbanenet. Togrejserne i Indien står i dag for mig stadig som noget spændende og eventyrligt, og jeg vil aldrig glemme lyden af den evindelige fløjten fra de indiske, næsten kilometerlange damptog

 

Som usikker teenager, som ung studerende, som arbejdsramt eller som travle forældre har man ofte svært ved at finde et overblik og en rød tråd i sit liv. Det er først langt senere, at man er i stand til at erkende, hvad der har været de vigtige og afgørende oplevelser og begivenheder.

Når man som ældre ser tilbage på sit liv, har man oplevet tidsepoker live, som er så forskellige fra nutiden, at det kan være svært at forstå, at de har udfoldet sig i det samme land og de samme steder. F.eks. ville en tidsrejse tilbage til 1950-erne, hvis den havde været mulig, fuldt ud kunne måle sig med en geografisk rejse til et af de mest eksotiske lande i verden i dag, hvis formålet med rejsen var at møde fremmede og spændende kulturer!

Erik Pontoppidan har siden sin første ”dannelsesrejse” i 1969 rejst rigtig meget i det meste af verden, ofte på en alternativ måde og til meget eksotiske steder. Har siden januar 2002 været medlem af De Berejstes Klub og har i mange år været medejer og bartender i rejsecaféen Café Globen i det centrale København.


Erik Pontoppidan: Løsblade fra mit liv og verdens mangfoldighed
ISBN:978-87-93610-62-0
Bogen er på 215 sider og udkommer d. 3. september 2018
Pris: 250 kr.
Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere
Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar.


Kontaktperson:

Forlaget Underskoven

33150515

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Store Kirkestræde 1
1073 København K

33150515

forlaget@underskoven.dk

http://underskoven.dk