Ny bog: Lær at forhandle

29. november 2007   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Lær at forhandle er en guide til at forbedre dine forhandlingsteknikker. Den gennemgår systematisk en række værktøjer, som gør dig mere effektiv og professionel ved forhandlingsbordet. Værktøjerne kan bruges med lige stor succes i købs- og salgsforhandlinger, aftaleforhandlinger, lønforhandlinger osv.

 

 

Ny bog: Lær at forhandle

 

Til anmeldelse

Lær at forhandle er en guide til at forbedre dine forhandlingsteknikker. Bogen kan både benyttes af erfarne og nye forhandlere. Den gennemgår systematisk en række værktøjer, som gør dig mere effektiv og professionel ved forhandlingsbordet. Værktøjerne kan bruges med lige stor succes i købs- og salgsforhandlinger, aftaleforhandlinger, lønforhandlinger osv.

I bogen bliver der lagt vægt på, at en forhandlingssituation altid er en dialog mellem to parter, og at det ikke nødvendigvis er et spørgsmål om at få sin vilje i forhandlingssituationen, men om at nå frem til en aftale som begge forhandlere kan være tilfredse med. Bogen udstyrer altså læseren med en række redskaber, som gør, at man som forhandler er i stand til at overskue forhandlingssituationen og gennemskue forhandlingsprocessen.  

Bogen dækker hele forhandlingsprocessen, herunder forberedelsen, selve forhandlingsmødet og købslagningen frem til den endelige aftale. Blandt emnerne kan nævnes:

·        Strategi og forberedelse

·        Forhandlingens faser

·        Forhandling af priser og vilkår

·        Sådan ’læser’ du din modpart

·        Hvad er win-win?

·        Professionel samtaleteknik

·        Overtalelsesteknik

·        Manipulation, pres og trusler

Kåre Thomsen er kommunikationsrådgiver og specialist i forhandlingsteknik. Læs mere om Kåre Thomsen på www.praktikon.dk eller www.kaarethomsen.com

 

Kåre Thomsen: Lær at forhandle

978-87-92235-00-8

104 sider

149 kr.

Bogen er udkommet

Kan købes hos alle boghandlere

Kontaktperson:

Rie Kooistra

33 15 05 15

rie@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Frederiksberggade 30
1459 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk