Ny bog: Kanohåndbogen

30. oktober 2007   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Kanohåndbogen henvender sig både til begyndere, øvede og eksperter. Bogen giver dig et indblik i kanoens mange facetter. Kanohåndbogen formår med god grafik og flotte billeder at formidle ellers vanskelige tekniske elementer

Tonni Frandsen: Kanohåndbogen

978-87-92032-97-3

249 kr.

158 sider

Kan købes hos alle boghandlere

Udkommer d. 16. november, 2007

Kanohåndbogen henvender sig både til begyndere, øvede og eksperter. Bogen giver dig et indblik i kanoens mange facetter. Du vil kunne læse om kanoens form og funktion, de forskellige kanotyper, materialer, padleteknikker, tag og manøvrer samt sikkerhed og redningsmanøvrer. Udover de tekniske detaljer kan man også få mere at vide om kanopadling på å og sø samt vild fospadling i strømmende vand på brusende floder.

Kanohåndbogen behandler også andre vigtige emner såsom: Ledelse og organisering af kanoture, turpadling, pakning, madlavning, udstyr, førstehjælp, vind og bølger, børn i kano og meget mere. Kanohåndbogen formår med god grafik og flotte billeder at formidle ellers vanskelige tekniske elementer. 

Kort sagt: Kanohåndbogen er uundværlig, uanset hvilken form for kanopadling du dyrker.

Tonni Frandsen er eventyrer, foredragsholder, skribent og forfatter. Han er kano- og havkajakekspert og underviser kommende friluftsvejledere på Isterød Højskole og Paul Petersens Idrætsinstitut. Tonni Frandsen er også skribent og brevkasseredaktør på rejse- og eventyrmagasinet Adventure World. Han har været med til at etablere Dansk kanosamråd og er medlem af Dansk kanoekspeditionsklub samt Eventyrernes klub. Tonni Frandsen er uddannet på Institut for idræt Københavns universitet.

Yderligere oplysninger fås hos Forlaget Underskoven, tlf. 33 15 05 15.

Med venlig hilsen

Rie Kooistra

Kontaktperson:

Rie Kooistra

33 15 05 15

rie@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Frederiksberggade 30
1459 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven

http://www.underskoven.dk