Ny bog: Hvem vil du være?

03. oktober 2018   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Et reflekterende essay for teenageren, der er i gang med at finde sig selv

"Derfor får du her mine tanker om at finde ud af, 'hvem man vil være' på skrift. Så kan jeg også selv få lidt orden på mine tanker derom, og så kan du jo heller ikke afbryde mig. Jeg vil også bestræbe mig på ikke at gøre teksten alt for lang. Til gengæld håber jeg, at du ikke vil læse den, som når I træner læsehastighed i skolen, men at du giver dig tid til eftertanke i forbindelse med læsningen. Og din eftertanke er hele målet med det skrevne. Siden hen vil det glæde mig at diskutere tankerne med dig."

Hvem vil du være? er en essayistisk udflugt i overgangen fra barn til voksen, og teenagerens søgen efter en identitet. Med hjælp fra Kierkegaard, Tolstoj, Arendt og andre store tænkere deler Dam sine tanker om at være menneske for at åbne den yngre generation op for nye refleksioner og indstillinger til livet.

I en fortrolig og ligesindet tone betror Dam læseren sine egne usikkerheder og forhåbninger i forhold til at være sit eget menneske og skabe sit eget liv. Gennem denne intimitet opfordres læseren til at forholde sig til sin egen plads i verden. Hvem vil du være? er en oplagt gave til unge med interesse for filosofi, litteratur eller lyst til at fordybe sig i tanker om at blive sin egen person.

Flemming Dam bor i Kolding. "Hvem vil du være?" er hans debut som forfatter.

 

Flemming Dam: Hvem vil du være?

ISBN: 978-87-93610-69-9

Bogen er på 55 sider og udkommer d. 1. oktober 2018

Pris: 99 kr.

Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere

 

Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar.

Kontaktperson:

Forlaget Underskoven

33150515

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Store Kirkestræde 1
1073 København K

33150515

forlaget@underskoven.dk

http://underskoven.dk