Ny bog: For helvede, jeg vil være tynd!

29. november 2007   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

”For helvede, jeg vil være tynd!” er en personlig beretning om en ung piges kamp mod anoreksi. Forfatteren Camilla Henriksen er 27 år, og i bogen fortæller hun om, hvordan det er at leve med en anderledes hudfarve i et land som Danmark og beskriver ensomheden, der kvalte hende.

 

 

For helvede, jeg vil være tynd!

”For helvede, jeg vil være tynd!” er en personlig beretning om en ung piges kamp mod anoreksi. Forfatteren Camilla Henriksen er 27 år, og i bogen fortæller hun om, hvordan det er at leve med en anderledes hudfarve i et land som Danmark og beskriver ensomheden, der kvalte hende, og hvordan hun altid mislykkedes. Hun fortæller også om konsekvenserne deraf: I 14 år kæmpede hun med ritualer, bulimi, et voldeligt forhold i 4 ½ år samt en periode i druk og ikke mindst sygdommen anoreksi.

Hendes budskab er, at det godt kan lykkes at trodse de utallige fordomme. Camilla spørger i dag sig selv om, hvor meget mobning et barn kan klare, og hvor meget der skal til, før de voksne griber ind. Ifølge Camilla Henriksen er bogen hovedsagligt tilegnet anorektikere og deres nærmeste samt dem, der higer efter anerkendelse, men som skal lære, at den kun eksisterer i ens eget indre.

Læs mere om Camilla Henriksen på hjemmesiden www.sundlevevis.dk

Camilla Henriksen: For helvede, jeg vil være tynd!

ISBN: 978-87-92259-12-7

Eget Forlag

119 sider

225 kr.

Kan købes hos alle boghandlere

Udkommer d. 12. januar 2008

Kontaktperson:

Rie Kooistra

33 15 05 15

rie@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Fredriksberggade 30
1459 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk