Ny bog: Eventyrlige fortællinger for børn ...

03. marts 2008   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Eventyrlige fortællinger for børn … og for bedsteforældre! er en lille bog for børn i 3 - 7 års alderen (og deres bedsteforældre), som bedst egner sig til højtlæsning og sang eller nynnen i tæt samhørighed. Bogen indeholder både opdigtede historier og sandfærdige fortællinger fra forfatterens egne oplevelser som barn og som farmor.

Eventyrlige fortællinger for børn … og for bedsteforældre! er en lille bog for børn i 3 - 7 års alderen (og deres bedsteforældre), som bedst egner sig til højtlæsning og sang eller nynnen i tæt samhørighed.

Bogen indeholder både opdigtede fortællinger inspireret af uddannelse indenfor NLP, og sandfærdige fortællinger fra forfatterens egne oplevelser som barn og som Bedste Blå/farmor.

Der er blanke sider i bogen, der kan bruges på forskellige måder. Børnene kan tegne deres egne tegninger eller nedskrive deres yndlings-godnatsang. På samme måde kan bedsteforældrene skrive oplevelser fra deres egen barndom, som supplement til de historier, der allerede findes i Eventyrlige fortællinger for børn … og for bedsteforældre!

 

Forfatteren Karen K. Degn er 58 år og arbejder som konsulent for personalet på et hospital, hvor hun bl.a. gør brug af uddannelserne som sygeplejerske, terapeut og NLP Master Practitioner.

Hun har to voksne sønner og seks børnebørn + svigerdøtre, papbørn og papbørnebørn.

Hun er på mange måder en farverig og kreativ person. Hun interesserer sig for kunst, natur, fotografering, bøger, rejser og fremmede kulturer.

Yderligere oplysninger fås hos Forlaget Underskoven, tlf. 33 15 05 15.

 

Med venlig hilsen

Rie Kooistra

Karen K. Degn: Eventyrlige fortællinger for børn … og for bedsteforældre!

ISBN: 978-87-92259-42-4

Eget Forlag

I kommission hos Forlaget Underskoven

108 sider

169 kr.

Udkommer d. 10. marts

Kan købes hos alle boghandlere

Kontaktperson:

Rie Kooistra

33 15 05 15

rie@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Frederiksberggade 30
1459 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk